• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 28 august 2015: Caprele au o zi excelenta, Mistretii sunt apreciati de cei din jur

Horoscop chinezesc zilnic 28 august 2015: Caprele au o zi excelenta, Mistretii sunt apreciati de cei din jur

Horoscop chinezesc zilnic 28 august 2015: Caprele au o zi excelenta, Mistretii sunt apreciati de cei din jur

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 28 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON 

Vei da dovada de abilitati excelente daca va trebui sa mediezi un conflict. Vei dori sa negociezi si sa fii corect.

SARPE 

Oamenii vor dori sa-ti cunoasca parerile pe care le vei exprima cu inteligenta si sinceritate. Te vei ocupa si de propria bunastare si iti vei usura viata folosind metode simple.

CAL

O usoara scadere a energiei te-ar putea impiedica sa respecti planificarea. Prin urmare, incearca sa rezolvi doar treburile care nu suporta amanare si respecta timpul de odihna.

CAPRA

Este o zi excelenta pentru asocieri si pentru munca in echipa. Lasa deoparte treburile de rutina pentru ca iti vor afecta buna dispozitie.

MAIMUTA

O atitudine pragmatica iti va permite sa sesizezi aspectele pozitive ale unei situatii neplacute. La serviciu, iti vei face treburile cu pasiune.

COCOS

O ruda ti-ar putea face niste confidente. Si tu ai putea sa ii impartasesti propriile probleme, reusind astfel sa te descarci de energiile negative.

CAINE

Te-ar putea cuprinde o oarecare stare de melancolie. In acest caz, ar putea fi vorba pur si simplu de un moment de epuizare. Odihneste-te!

MISTRET 

Vei fi incantat sa constati ca indeplinesti rolul muzei pentru altii. Judecata ta va fi apreciata si nu vei ezita sa dai sfaturi.

SOBOLAN

Profita de aceasta zi pentru a efectua sarcinile care necesita minutiozitate. Ziua va fi placuta. Esti apreciat pentru faptul ca esti descurcaret.

BOU 

O dorinta puternica de a reusi intr-un anumit proiect te va motiva sa actionezi cu mai multa ambitie decat de obicei si nu-ti va rezista nicio provocare. 

TIGRU 

Pe plan afectiv, iti vei exprima sentimentele cu ajutorul gesturilor. Va trebui sa faci un pas inapoi pentru a putea evalua mai bine situatia in care te afli.

IEPURE 

Vei fi mai indraznet decat de obicei. Este posibil sa ti se propuna o colaborare. Analizeaza avantajele si dezavantajele, dar nu amana prea mult luarea deciziei.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni