• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 3 septembrie 2015: Caprele au parte de surprize in plan financiar, Sobolanii primesc vesti

Horoscop chinezesc zilnic 3 septembrie 2015: Caprele au parte de surprize in plan financiar, Sobolanii primesc vesti

Horoscop chinezesc zilnic 3 septembrie 2015: Caprele au parte de surprize in plan financiar, Sobolanii primesc vesti

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 3 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Astazi vei fi rational si vei dori sa stii exact in ce situatie te afli. Nu ezita sa manifesti interesul pentru un subiect pe care-l cunosti mai putin.Nu este o rusine sa intrebi atunci cand nu esti bine informat.


SARPE
La serviciu, o confruntare cu un client sau un coleg se va termina in favoarea ta. Important este sa nu iti pierzi calumul si sa aduci argumente logice si clare.


CAL
Fiind organizat, vei putea indeplini aceleasi sarcini mult mai repede. In plan social, atmosfera va fi agreabila.


CAPRA
Astazi ti-ai putea meliora situatia financiara. Vei fi extrem de realist, vei avea idei clare si iti vei atinge cu usurinta obiectivele.


MAIMUTA
O discutie de clarificare iti va permite sa intelegi un eveniment din trecut. Uneori este bine sa-ti manifesti indoielile. Zi favorabila in intimitate.


COCOS
Este o zi perfecta pentru ameliorarea confortului casnic. Toate problemele legate de camin se vor rezolva in maniera dorita.


CAINE
Poate ca e timpul sa pui punct acestei situatii neplacute din viata ta. Partenerul pare ca nu mai rezoneaza cu tine, traiesti intr-un vesnic conflict si ar fi intelept sa te intrebi incotro te indrepti?


MISTRET
Relatiile cu ceilalti se vor imbunatati din ce in ce mai mult. Vei rezolva o situatie delicata intr-un mod eficient. Daca iti cunosti bine atuurile, manifesta-le si demonstreaza-le si celor din jur cine esti.


SOBOLAN
Primesti vesti bune de la drum.S-ar putea sa fie vorba fie e un contract banos, fie de o poveste de dragoste cu cineva de la distanta, sau care a luat nastere pe calea internetului.Te simti bine in pielea ta, esti increzator si plin de energie.


BOU
Vei reusi sa finalizezi o treaba urgenta, ceea ce-ti va da o mare satisfactie. Te vei intalni cu oameni care-ti vor schimba perceptia despre viata.


TIGRU
S-ar putea sa te trezesti in fata unor probleme neobisnuite. Rezolva-le pe rand si vei reusi ca la sfarsitul zile sa fii multumit de rezultatul obtinut. In dragoste, fa-ti planuri realiste.


IEPURE
Ai putea achizitiona un obiect pe care ti-l doresti de mult. Vei reusi sa te tocmesti si sa obtii si un pret bun.


Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni