• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 5 august 2015: Dragonii incearca ceva nou, iar cainii au parte de surprize in plan profesional

Horoscop chinezesc zilnic 5 august 2015: Dragonii incearca ceva nou, iar cainii au parte de surprize in plan profesional

Horoscop chinezesc zilnic 5 august 2015: Dragonii incearca ceva nou, iar cainii au parte de surprize in plan profesional

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 5 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
In loc de rutina zilnica care te blazeaza si limiteaza, iti recomand sa incerci astazi ceva nou. S-ar putea sa fii si tu surprins de cat de bine te vei simti si de rezultatele productive care nu vor intarzia sa apara.


SARPE
Nu te impacienta daca vei avea unele neintelegeri sentimentale sau deceptii din cauza unei femei sau a unui barbat. Acestea nu vor fi de lunga durata, lucrurile stabilizandu-se foarte curand.


CAL
In aceasta perioada, caii au foarte multe lucruri de rezolvat la locul de munca si pe plan social. S-ar putea sa fie testati, sa treaca prin stresul unui control la locul de munca sau al unei evaluari a activitatii de pana acum. 


CAPRA
Vei reusi sa depasesti starea tensionata pe care o simti, lecturand o carte, urmarind un film sau poate intalnindu-te cu un prieten in compania caruia ti-ai dorit de mult sa fii.


MAIMUTA
Evita discutiile contradictorii cu cei din jur, altfel risti sa ajungi la neintelegeri sau situatii ce vor putea fi cu greu reparate. Adevarul ramane cea mai puternica arma pe care o manuiesti cu usurinta.


COCOS
Beneficii importante poti obtine din scris, comunicare cu persoanele din jur sau in urma drumurilor efectuate pe distante scurte. Important este sa nu acorzi atentie gandurilor ce te pot destabiliza, gandurilor iluzorii, nefondate sau care nu au vreun temei.


CAINE
Tenacitatea, seriozitatea si inspiratia creatoare de care dispui in acest moment iti pot aduce rezultate imbucuratoare pe plan profesional


MISTRET
In relatia de cuplu esti neasteptat de comunicativ cu partenerul tau de viata atunci cand iti exprimi sentimentele, vei avea tendinta sa iti impartasesti secretele, mai mult decat ai facut-o pana acum. Este o perioada benefica parteneriatelor de orice fel.


SOBOLAN
Ai sansa de obtine un succes neasteptat de pe urma unei afaceri, de aceea, ar fi de preferat sa nu amani negocierile pentru o perioada mai putin benefica.


BOU

Comunicarea cu cei din jur este foarte facila in aceasta perioada, fapt ce te poate ajuta atat pe plan personal, cat si pe cel profesional. Apreciaza sansele care ti se ofera la adevarata lor valoare.


TIGRU
Zilele acestea au fost cam calduroase si e posibil sa fi lenevit putin, astfel incat putina miscare nu ar strica. E bine sa iei in calcul si o dieta sau schimbarea stilului de viata.


IEPURE
Nu incerca sa fii ceea ce nu esti. Nu vei face decat sa impresionezi in aparenta, iar cand vei fi descoperit vei avea mult de suferit.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni