Jurnalistii Gawker au facut public un filmulet in care sportivul intretinea relatii intima cu sotia unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai. Hulk i-a dat in judecata la scurt timp de la aparitia materialului in media si, in urma cu putin timp, a aflat ca a castigat procesul.

Judecatorii nu doar ca au considerat ca intimitatea starului a fost invadata, ei i-au si obligat pe cei de la Gawker sa ii plateasca daune. Hulk Hogan va primi 55 de milioane de dolari pentru pierderile economice pe care le-a inregistrat dupa publicarea materialului si 60 de milioane de dolari pentru consumul emotional pe care l-a avut din cauza publicarii.

Dupa aceasta victorie, Hulk Hogan a fost surprins la sala, alaturi de actuala sotie si fiica lui, care i-au fost alaturi in aceste momente dificile. Presa l-a surprins intr-o forma de zile mari, semn ca vestile bune i-au prins de minune.

Intamplarea cu sex tape-ul nu a fost prima dificila din viata lui. Starul wrestlingului a mai fost puternic afectat de evenimentele din viata lui. In trecut, el a marturisit ca in noiembrie 2007, a trecut printr-o perioada destul de grea cand sotia lui, Linda Hogan, l-a anuntat ca vrea divortul. Starul a declarat intr-un interviu ca a fost lovitura atat de mare pentru el, incat a luat in calcul pana si sinuciderea.