I-a cumparat micul dejun unui om al strazii, iar acesta i-a oferit in schimb o lectie de viata. Ce s-a intamplat

15 Ianuarie 2016, 15:20

I-a cumparat micul dejun unui om al strazii, iar acesta i-a oferit in schimb o lectie de viata. Ce s-a intamplat
Casey Fischer este studenta si mama cu norma intreaga. Recent, tanara a avut parte de o experienta pe care nu o va uita niciodata si pe care a decis sa o impartaseasca si prietenilor de pe Facebook. Astfel, intamplarea a ajuns cunoscuta in presa onlina din mai multe tari.

Intr-o dimineata, Casey a decis sa serveasca micul dejun la un local. Totul a decurs firesc pana cand tanara a observat un om fara adapost stand si asteptand pe marginea soselei in speranta ca cineva ii va oferi ceva de mancare. Dupa o vreme, barbatul a intrat in restaurant, dorind sa cumpere ceva cu putinii bani pe care ii avea. 

Citeste si: Gestul sau a ajuns celebru pe internet. Ce a facut un barbat timp de cinci luni fara ca iubita lui sa stie

In acel moment, Casey a simtit nevoia sa faca ceva pentru acest om mai putin norocos. Tanara i-a cumparat micul dejun si a ramas alaturi de el pana cand si-a terminat masa. In tot acest timp, cei doi au avut vorbit lucruri emotionante. Cersetorul i-a povestit lui Casey ca nu si-a cunoscut niciodata tatal si ca mama sa a murit din cauza cancerului, scrie site-ul Little Things.  

Vorbind cu acest om, Casey a realizat ca nu iti trebuie prea multe lucruri pentru a aduce un gram de speranta in viata cuiva. 

Cand momentul despartirii s-a apropiat, iar Casey a realizat ca trebuie sa se intoarca la facultate, barbatul i-a oferit un biletel pe care era scris un mesaj emotionant. 

"M-a rugat sa astept ca sa imi scrie ceva. Mi-a oferit o bucata de hartie cu un scris tremurat. Mi-a zambit si a plecat!", a povestit Casey. 

Mesajul scris de omul strazii este emotionat. In spatele acestor cuvinte simple, sta o adevarata lectie de viata: "Azi am vrut sa ma sinucid. Datorita tie, nu o voi mai face. Iti multumes, persoana minunata". 

"Today I went to Dunkin' Donuts and saw a clearly homeless guy sitting on the side of the road and picking up change....

Posted by Love What Matters on Tuesday, January 12, 2016

Vezi episoade in intregime pe