I-au acoperit ochii cu o masca de dormit. 30 de secunde mai tarziu si-a dat-o jos si a inceput sa tipe

19 Ianuarie 2016, 16:11

I-au acoperit ochii cu o masca de dormit. 30 de secunde mai tarziu si-a dat-o jos si a inceput sa tipe
Citeste mai mult despre: masca de dormit, catel, prieteni, surpriza,
Debbie este o femeie care a devenit celebra pe internet dupa ce a fost filmata in noua sa casa si a avut parte de o surpriza care i-a schimbat imediat starea de spirit.

Dupa ce s-a mutat in casa noua, Debbie avea o multime de bagaje de despachetat, dar era pe cale sa termine ce avea de aranjat. Dezorganizarea a venit atunci cand femeia si-a dat seama ca petrece prea mult timp la serviciu din dragostea prea mare pe care o are fata de animale.

Debbie este medic veterinar, dar din cauza faptului ca nu sta prea mult acasa, nu a avut ocazia sa aiba propriul animal de companie. Cainii sunt cei care ii plac cel mai mult si, se pare ca prietenii au stiut ce sa ii faca cadou de casa noua.

La petrecerea de mutare, Debbie a primit cadourile obisnuite pentru o casa noua, dar a ramas fara cuvinte atunci cand a fost rugata sa isi puna o masca de somn pe fata. Cand a fost rugata sa o dea jos, femeia si-a dat seama ca pe podea, in dreptul sau, o astepta cel mai bun prieten al omului. La vederea catelusului, Debbie a inceput sa planga si sa tipe de bucurie.

Vezi episoade in intregime pe