• PRO TV
  • Iata care sunt obiectele pe care concurentii si-ar dori sa le ia la Ferma Vedetelor

Iata care sunt obiectele pe care concurentii si-ar dori sa le ia la Ferma Vedetelor

Iata care sunt obiectele pe care concurentii si-ar dori sa le ia la Ferma Vedetelor

Bagajele sunt aproape gata! Mai sunt 4 zile pana cand Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie vor intra in Ferma Vedetelor, iar telespectatorii le pot urmari peripetiile din 9 martie, de la 20:30, la PRO TV. 

Regulile stricte au starnit imaginatia celor 12 vedete. Concurentii pot sa isi ia in bagaj doar anumite lucruri, renuntand la farduri si produse cosmetice, la balsam de par si aparate de ras. Avand ocazia sa isi aleaga doar doua obiecte personale pe care sa le ia cu ei la ferma, cei 12 concurenti si-au dat frau liber imaginatiei si au inceput sa faca tot felul de propuneri, incercand sa obtina cat mai multe avantaje inainte de a intra in casa.

Printre cele mai amuzante cereri se regasesc: o medalie de aur, sac de box, semineu, prune, frunze uscate de tutun, 2 kilograme de miere, praf de scarpinat.

Pe listele fetelor s-au regasit obiecte de ingrijire personala cum ar fi epilatorul, peria de par sau demachiantul, dar si obiecte de suflet precum icoana, carti, candela sau cruciulita. Nici gasca baietilor nu s-a neglijat la capitolul aspect fizic si au cerut servetele umede, aparate de barbierit, ceas, forfecuta, briceag multifunctional sau chitara pentru amuzament. 

Insa, lista obiectelor admise la Ferma Vedetelor este una foarte stricta. Cele 12 vedete au voie sa isi ia in bagaj doar 2 perechi de incaltaminte, o pereche de papuci de casa, 2 geci groase, 4 pantaloni, rochii sau fuste, o pereche de pantaloni scurti, 4 lenjerii de corp, o pijama, 4 perechi de sosete, 3 bluze calduroase, pulovere sau hanorace, 4 tricouri, un costum de baie, 2 perechi de manusi, 2 caciuli, un prosop si cateva articole de igiena cum ar fi pasta de dinti si sampon.

Ramane de vazut care au fost obiectele personale pe care au avut voie sa le ia cu ei la Ferma Vedetelor si cum se vor acomoda cu conditiile de viata de la tara, din 9 martie, de luni pana joi si sambata de la 20:30, numai la PRO TV.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni