Il cunoaste toata tara drept Dorel din Las Fierbinti, dar putini stiu cum arata mama sa. Cat de frumoasa este

22 Iulie 2016, 10:25

Il cunoaste toata tara drept Dorel din Las Fierbinti, dar putini stiu cum arata mama sa. Cat de frumoasa este
Una dintre cele mai mari surprize din sezonul cu numarul 5 al show-ului "Vocea Romaniei" a fost participarea lui Mihai Rait Dragomir, cunoscut de intreaga tara pentru rolul interpretat in serialul "Las Fierbinti". 

In etapa auditiilor pe nevazute, actorul din "Las Fierbinti" a venit insotit de colegii sai din indragitul serial de comedie. Acestia l-au sustinut din culise in momentul in care Mihai a cantat melodia "Zaraza".

Interpretarea lui i-a impresionat pe Loredana, Smiley si Moga, motiv pentru care antrenorii s-au intors si au facut tot posibilul sa il convinga sa mearga in echipa lor.

Citeste si: Gianina din "Las Fierbinti", asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Cum arata Anca Dumitra fara urma de machiaj pe chip

"Acum imi dau seama ce misto arati de fapt! Nu am stiut ca ai asa voce! Nu-mi vine sa cred! I love you, Misu!", i-a spus Loredana, in a carei echipa Mihai a decis sa mearga.

Mihai nu a fost sustinut doar de colegii din "Las Fierbinti". Cu ocazia participarii in show-ul vocilor, Mihai Rait Dragomir ne-a facut cunostinta si cu mama sa, care a declarat ca este extrem de mandra de fiul sau.


Vezi episoade in intregime pe