"Esti mult mai frumoasa nemachiata, pari mai tanara", "Esti minunata si fara machiaj... incredibila... spor la munca :*" sau "Mi se pare destul de naturala, bravo Ili , nu vad nimic in neregula, arati chiar super bine, pacat de cei care vorbesc asa, doar ca sa consume oxigen!!!". Sunt doar cateva dintre laudele primite de ea pe pagina de Facebook.

Frumoasa Ilinca Vandici se pregateste sa demonstreze ca este la fel de gratioasa ca in viata de zi cu zi si pe ringul de dans, pentru ca este una dintre cele opt vedete care se vor infrunta in aceasta toamna in cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, care debuteaza la ProTV pe 18 octombrie.

Dansez pentru tine este o simfonie de culoare, ritm, emotii, visuri, zambete, lacrimi si dorinte implinite. Este show-ul de televiziune care a evidentiat persoanele publice intr-o lumina umana, sensibila, asa cum rar ai ocazia sa le descoperi. Este show-ul care a adus bucurie in sanul a sute de familii, prin dans.”, a marturisit Ilinca. „Personal sunt un om altruist, care se gandeste mai degraba la binele aproapelui decat la sine, deci bucuria mea este imensa stiind ca pot ajuta pe cineva sa-si indeplineasca un vis, cu atat mai mult cu cat dansul a fost, este si va ramane o mare pasiune pentru mine”, a mai declarat Ilinca.