Imagine spectaculoasa cu Corina Caragea. Cat de bine arata vedeta la piscina

23 Martie 2016, 14:21

Imagine spectaculoasa cu Corina Caragea. Cat de bine arata vedeta la piscina
Citeste mai mult despre: Corina Caragea, cum arata, imagine, piscina,
Corina Caragea se numara printre cele mai indragite vedete ProTV, prezentatoarea cucerindu-si fanii prin sinceritatea si atitudinea mereu pozitiva.

Prezentatoarea Stirilor ProTV din Sport acorda mereu o atentie deosebita felului in care apare in fata fanilor, este mereu atenta la ceea ce posteaza pe conturile de socializare si pe blogul personal si nu uita niciodata sa isi tina fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata ei.

In cea mai recenta postare de pe Instagram, Corina le-a aratat fanilor ca atunci cand pleaca din tara pentru a se relaxa, alege de obicei destinatii exotice, care sa o ajute sa se relaxeze si sa scape de stresul cotidian. Frumoasa bruneta si-a impresionat de aceasta data fanii cu o fotografie la piscina, in care apare zambitoare pe o plaja in Bali, iar trupul vedetei a fost din nou o adevarata incantare pentru fani.

Vedeta publica adeseori imagini personale din vacantele de vis pe care le petrece, spre incantarea fanilor care sunt curiosi sa cum se distreaza vedeta cand nu apare la televizor.

Vezi aici mai multe imagini cu Corina Caragea la plaja!

Vezi episoade in intregime pe