• Emisiuni
  • La Măruță
  • Imagini in exclusivitate de la nunta Jesicai Zamfir, luni, La Maruta, de la 17:30!

Imagini in exclusivitate de la nunta Jesicai Zamfir, luni, La Maruta, de la 17:30!

Imagini in exclusivitate de la nunta Jesicai Zamfir, luni, La Maruta, de la 17:30!

Castigatoarea sezonului patru MasterChef, Jesica Zamfir, se pregateste de nunta. Mai este foarte putin pana la fericitul eveniment, care va avea loc duminica aceasta, iar Jesica impreuna cu viitorul sau sot, Stefan, au avut o saptamana incarcata cu pregatiri, repetitii, probe si degustarea meniului, care va fi demn de un castigator MasterChef. Cei doi indragostiti au o relatie de aproape 11 ani, dar au existat intotdeauna alte prioritati si au amanat de fiecare data momentul nuntii. Cu toate ca au fost mereu ca o familie, avand si un copil impreuna, Jesica si-a dorit sa imbrace rochia de mireasa si sa aiba parte de un eveniment fastuos alaturi de familie si prieteni.

Jesica poate fi intruchiparea perfecta a Cenuseresei moderne. A avut o viata grea, a luptat intotdeauna, iar din cauza problemelor financiare a plecat in Spania acum multi ani unde a muncit din greu pentru a face rost de bani. Norocul i-a suras in momentul in care a castigat marele trofeu MasterChef. Viata ei s-a schimbat radical, iar acum are din ce in ce mai multe motive sa zambeasca.

Visul ei si al lui Stefan, de a se casatori, va deveni realitate in numai doua zile cu ajutorul membrilor echipei Ghidul Miresei, care se ocupa in detaliu de organizarea evenimentului si ii ajuta pe cei doi sa straluceasca in cea mai fericita zi din viata lor. Duminica, vor avea alaturi de ei rudele care vor veni din Spania, dar si fosti colegi de-ai Jesicai de la MasterChef, printre care Raluca Neagu, Alex Nita, Ciprian Ogarca sau Andreea Ionica.

„Sunt foarte fericita pentru ca, in sfarsit voi avea nunta visurilor mele. Nu mi-am imaginat vreodata ca voi avea o persoana dedicata care sa se ocupe in detaliu de organizare, asa cum am vazut numai in filme. Aceasta persoana a fost langa mine in perioada aceasta si mi-as dori ca toate femeile sa aiba in pragul nuntii un asemenea profesionist langa ele.”, a declarat Jesica.

Si valsul mirilor va fi unul special, pentru care cei doi repeta zi de zi si care-l va include si pe fiul acestora. Momentul va fi unul cu adevarat emotionant, savurat de toti invitatii.

Echipa La Maruta este invitata la nunta, iar in editia de luni a emisiunii, de la 17:30, telespectatorii vor putea vedea imagini in exclusivitate de la fericitul eveniment.

La Maruta - Totul e pe bune!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni