• PRO TV
  • Imagini nemaivazute din Ferma vedetelor vor fi dezbatute la PRO 2! Ferma dupa perdea – sambata, la ora 19:30

Imagini nemaivazute din Ferma vedetelor vor fi dezbatute la PRO 2! Ferma dupa perdea – sambata, la ora 19:30

Imagini nemaivazute din Ferma vedetelor vor fi dezbatute la PRO 2! Ferma dupa perdea – sambata, la ora 19:30

Sambata, de la ora 19:30, pe PRO 2 imagini nemaivazute din ferma vor fi aratate publicului in exclusivitate la Ferma dupa perdea! Andreea Ibacka si Octavian Strunila, vor dezbate pe larg tot ce se intampla la Ferma vedetelor alaturi de invitati speciali si vedetele direct implicate, in fiecare sambata! 

Cei doi prezentatori vor face echipa pentru a intoarce pe toate fetele conflictele, tensiunile, conditiile de trai, momentele amuzante si dramele personale prin care vor trece cele 6 cupluri de vedete ce au acceptat provocarea Ferma vedetelor. Monica Barladeanu si Nea Rata vor fi primi invitati ai emisiunii, care vor dezbate alaturi de Andreea Ibacka si Octavian Strunila cum s-au acomodat vedetele, primele tensiuni din ferma, dar si emotiile primului duel!

Andreea Ibacka este foarte entuziasmata si abia asteapta sa descopere ce se intampla dupa perdea si cat de greu este sa faci parte dintr-un astfel de proiect: „Un reality show este fascinant prin definitie. Iar in momentul in care formatul presupune conditii extreme, provocarea se transforma intr-un joc al nervilor tari. Suntem cu atat mai curiosi sa aflam ce se ascunde in spatele cortinei, ce nu se vede pe TV la ”Ferma vedetelor”. Care sunt motivele de conflict dintre concurenti, cum se formeaza aliantele si cum se construiesc strategiile pentru castigarea unui premiu de 50.000 Euro! Cat de puternic e dorul de casa si cat de mare este motivatia de a ramane in show! Ramane sa descoperim toate acestea impreuna la ”Ferma dupa perdea”. Si acum spune drept, ai prin preajma borcanul cu care ascultai candva discutiile vecinilor prin perete? N-o sa ai nevoie de el, intrebam doar asa... sa te bag in atmosfera. Invitatia la noi dupa perdea este oficiala, in fiecare sambata de la 19:30, pe PRO 2. Struni si cu mine te asteptam nerabdatori, cu tot cu secretele de culise la care nu ai avut acces pana acum. Ma rog, mai nerabdatoare eu, mai nostalgic fiindca el a fost in ferma!”.

Octavian Strunila vine cu un bagaj mare de experienta acumulat in sezonul doi Ferma vedetelor. Cunostintele de fermier il vor ajuta sa scoata la iveala cele mai ascunse simtiri ale invitatilor sai. „Ma bucur foarte mult ca o sa retraiesc o data cu concurentii spiritul fermei! Au trecut doi ani de atunci si am amitiri inca vii de acolo. Este o experienta care te marcheaza, asemanatoare cu armata! Ma bucur si de faptul ca acum voi avea ocazia sa fiu martor din exterior la tot ce se intampla in ferma, mai ales ca le-am dat startul impreuna cu Paul Ipate in aceasta competitie si am incercat sa le dam cele mai bune sfaturi concurentilor. Am foarte multi prieteni in ferma anul acesta si abia astept sa vad cum se descurca si sa studiez caracterele! Pe Andreea o cunosc de 11 ani, am filmat impreuna aproape patru ani si cred ca o sa facem echipa foarte buna, asa ca va invit sa nu ratati prima noastra intalnire!”, a declarat Octavian. 

In fiecare sambata, de la ora 19:30, Ferma dupa perdea va aduce in fata telespectatorilor culisele rasturnarilor de situatie, momente speciale si va purta publicul dincolo de portile fermei alaturi de invitati speciali. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni