Imaginile adorabile cu o catelusa care au facut inconjurul lumii. A pozat ca o profesionista, iar rezultatul e minunat

21 Martie 2016, 11:53

Imaginile adorabile cu o catelusa care au facut inconjurul lumii. A pozat ca o profesionista, iar rezultatul e minunat
Lilica este o catelusa simpatica din Brazilia, care in curand urmeaza sa devina mamica, iar inaintea acestui eveniment important din viata ei a fost protagonista unei sedinte foto. 

Fotograful Ana Paula Grillo, specializata in realizarea de fotografii cu femei gravide, a decis sa accepte provocarea de a-i face niste poze simpaticei Lilica.

Intr-un decor de vis, catelusa de patru ani s-a dovedit a fi o adevarata profesionista, iar sedinta foto a fost una de succes, instantaneele surprinse de Ana Paula reusind sa impresioneze o lume intreaga.

"A fost extraordinar. Am simtit ca intelegea tot ce ii spun si a stat in niste pozitii senzationale. Parea ca zambeste", a declarat fotografa pentru Mashable, explicand ca singurul aspect pe care l-a corectat a fost luminozitatea fotografiilor. 

Grillo a realizat sedinta foto cu o zi inainte ca Lilica sa aduca pe lume cinci catelusi sanatosi, patru baieti si o fetita, toti urmand sa fie adoptati de membrii familiei si de prietenii celor care o ingrijesc pe "noul model".

 

Esse é o ensaio especial ♥por que elas também merecem esse amor e cuidado. Lilica é encantadora e charmosa.

Posted by Anna Fotografia on Monday, March 14, 2016

Vezi episoade in intregime pe