• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a ajutat o mama care isi creste singura cei doi copii! Povestea tulburatoare a unei femei care ar face orice pentru micutii ei 

Echipa Visuri la cheie a ajutat o mama care isi creste singura cei doi copii! Povestea tulburatoare a unei femei care ar face orice pentru micutii ei 

Echipa Visuri la cheie a ajutat o mama care isi creste singura cei doi copii! Povestea tulburatoare a unei femei care ar face orice pentru micutii ei 

Visuri la cheie a revenit saptamana aceasta cu o poveste de viata impresionanta, o renovare in timp record si un vis implinit. Florentina Negraru este profesor suplinitor de chimie-fizica, in prezent in concediu pentru cresterea copilului, si locuieste in localitatea Gruiu, din judetul Ilfov, impreuna cu cei doi copii ai ei, Elena – 12 ani si Darius – 3 ani, care sufera de sindrom down si sindrom west.

Mi-am dorit acest copil si am asteptat zile in sir ca aceasta minune sa se intample. In clipa in care am aflat ca sunt insarcinata, am simtit ca sunt cea mai fericita femeie din lume, cu toate ca sotul meu nu isi dorea acest copil.”, a spus Florentina in inceputul povestii ei. In timpul sarcinii nu a avut probleme de sanatate, analizele au fost tot timpul in parametri normali, insa povestea trista a familiei a inceput cand micutul Darius avea 6 luni si, dupa mai multe teste si investigatii, a fost diagniosticat cu sindrom down si sindrom west.

A urmat o perioada extrem de grea, internari in spitale, timp in care au aparut probleme intre Florentina si sotul ei, din partea caruia nu a avut sustinere, liniste si intelegere. Dupa trei luni, femeia a decis sa divorteze si a continuat sa faca diverse terapii cu Darius, dar in acelasi timp se gandea ca trebuie sa le ofere celor mici o locuinta.

La indemnul unei colege, a facut un credit si a inceput constructia unei case, insa lipsa banilor a facut-o sa renunte. Cei trei au locuit intr-o singura camera, in conditii grele, iar teama mamei a fost aceea ca, in curand, va trebui sa se intoarca la serviciu, iar Darius va ramane singur. Fiind singura cu cei doi copii, Florentina este cea poate avea grija de ei si singura care poate sustine familia din punct de vedere financiar. Cel mai mare vis al ei a fost acela de a termina casa si de a le oferi lui Darius si Elenei conditii mai bune de trai si o viata normala. 

Echipa Visuri la cheie a mers la familia Negraru pentru a-i indeplini cea mai mare dorinta si a-i oferi o locuinta de vis, pentru a incepe o viata mai buna.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni