• PRO TV
  • In aceasta seara se afla noul fermier al saptamanii la Ferma vedetelor

In aceasta seara se afla noul fermier al saptamanii la Ferma vedetelor

In aceasta seara se afla noul fermier al saptamanii la Ferma vedetelor

Astazi, de la 20:30, Ferma vedetelor aduce in prim-plan noi jucatori, ce vor rupe starea in care au intrat fermierii. 

Cristi Mitrea si Wanda ii vor suprinde pe cei ramasi si vor aduce un suflu nou in ferma. Atitudinea lor si energia pozitiva este ca o gura de aer proaspat binevenita in atmosfera incarcata din casa. 

Dupa o perioada grea in care au muncit, au pus bazele fermei si au construit cele necesare pentru a primi animale pentru a produce hrana si a prospera, dupa ce au invatat, mai mult sau mai putin, sa se accepte unii pe altii cu bune si cu rele, a venit momentul in care ritmul cu care s-au obisnuit este rupt de venirea noilor concurenti. Cei ramasi i-au intampinat cu voie buna, le-au facut turul fermei si le-au aratat rostul in gospodarie. Aproape ca n-a mai contat mancarea pe care am primit-o pentru ca avem doi colegi noi!, a declarat Daniel. 

Venirea Monicai in ferma dupa toate schimbarile va aduce decizii importante, emotie si umor. Scrisoarea lasata de Diana Dumitrescu la parasirea fermei a adus in prim-plan trairile ei si gandurile bune pentru cei ramasi. Decizia persoanei ce va fi fermierul saptamanii a fost o surpriza pentru toti, dar si un gest de demnitate din partea Dianei. 

Ce suprize le va aduce Nea Rata, ce se intampla cu Rona Hartner dupa ce a castigat sansa de a se intoarce in ferma, cum vor reusi sa se adapteze cei doi, Cristi Mitrea si Wanda, dar si ce probleme se ridica o data cu inmultirea oamenilor in ferma, ramane de vazut, numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni