• PRO TV
  • In aceasta seara se dezvaluie numele celui de-al doilea fermier sef, la Ferma vedetelor

In aceasta seara se dezvaluie numele celui de-al doilea fermier sef, la Ferma vedetelor

In aceasta seara se dezvaluie numele celui de-al doilea fermier sef, la Ferma vedetelor

Portie tripla de Ferma vedetelor si in aceasta saptamana in care distractia se tine lant in casa concurentilor! In aceasta seara, de la ora 20:00, miercuri la 20:30 si joi, de la 22:00, telespectatorii vor fi martorii unor transformari spectaculoase, emotii puternice si mult haz... mai mult de necaz.

In aceasta seara primele „productii” de mare anvergura de la Ferma vedetelor TV vor fi difuzate in prime-time, iar o adevarata desfasurare de forte va fi necesara pentru a pune in scena ideile trasnite ale lui Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu, zisi si „C.N. la patrat”. Se vor face castiguri, se vor da probe, vor veni invitati speciali si se vor lua interviuri despre cele mai fierbinti subiecte de la grajdul oilor! 

Tot in aceasta seara vor cele 6 perechi vor afla pe cine a desemnat Diana fermierul sef al saptamanii si vor primi o noua sarcina de la Nea Rata. Lipsa mancarii devine acum o obsesie pentru unii dintre fermieri, iar volumul crescut de munca ii face sa cedeze in fata presiunii. 

Cine va prelua conducerea fermei, cum vor reusi sa se organizeze cu putina mancare ramasa, dar si ce traznai pune la cale gasca de fermieri hazlii, ramane de vazut numai la PRO TV, de la ora 20:00.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni