In copilarie era cunoscuta ca sora mai mica a Selenei Gomez din Wizards of Waverly Place. Cum arata acum Bailee Madison

14 Octombrie 2017, 07:50

In copilarie era cunoscuta ca sora mai mica a Selenei Gomez din Wizards of Waverly Place. Cum arata acum Bailee Madison
Bailee Madison este una dintre cele mai apreciate adolescente ale momentului. In varsta de 17 ani, vedeta este foarte populara pe Instagram, acolo unde are peste 1,9 milioane de prieteni virtuali. 

Tanara a devenit cunoscuta si a intrat in atentia producatorilor dupa ce a interpretat rolul lui Maxime Russo, sora mai mica a Selenei Gomez din productia Disney, "Wizards of Weverly Place". Publicul o stie insa si din "Once Upon a Time" si "Trophy Wife".

Sursa FOTO: Getty Images

Desi e greu de crezut, au trecut 11 ani de cand si-a inceput cariera cinematografica, iar fetita adorabila din 2006 a devenit domnisoara in adevaratul sens al cuvantului.

Pe contul de Instagram, unde publica imagini recente si le da fanilor ocazia sa vada cum e viata ei de dincolo de reflectoare, Bailee Madison arata spectaculos. Cei care ii vad imagini o comapara uneori cu Selena Gomez, iar in unele ipostaze, asemanarea e izbitoare. 
Cea mai buna dovada ca s-a maturizat este reprezentata de modul care adolescenta si-a schimbat stilul vestimentar. Bailee prefera acum tinutele sofisticate si destul de sexy, care ii scot in evidenta formele armonioase, insa fara a exagera asa cum fac alte colege de generatie. 

In prezent, Bailee Madison traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Alex Lange, de profesie model.  


Vezi episoade in intregime pe