• Emisiuni
  • La Măruță
  • Inna, detaliile de culise. Care sunt cerintele vedetei inainte de a urca pe scena

Inna, detaliile de culise. Care sunt cerintele vedetei inainte de a urca pe scena

Inna, detaliile de culise. Care sunt cerintele vedetei inainte de a urca pe scena

Inna este printre putinii artisti din Romania care au reusit sa aiba un succes rasunator si peste granitele tarii. Hiturile cantaretei se aud in intreaga lume, iar pagina de Facebook a Innei numara peste 13 milioane de fani.

Hiturile ei au ajuns in topurile muzicale din intreaga lume, iar romanca noastra a urcat pe cele mai importante scene ale lumii alaturi de artisti de talie internationala.

Recent, ea a avut parte de o experienta de 5 stele in Istanbul, Turcia, unde a concertat alaturi de Pharell Williams si Rita Ora! O echipa de la "La Maruta" a insotit-o in turneu si a filmat imagini de culise exclusive. Inna a fost tratata ca o adevarata diva: o limuzina spectaculoasa a dus-o de la hotel la stadionul Itu unde 20.000 de fani isi asteptau idolii.

Frumoasa bruneta a facut si cateva glume pe seama peripetiilor traite in turnee:"S-a intamplat de nenumarate ori sa nu imi ajunga bagajul la aeroport si sa fiu nevoita sa apar pe scena in hainele in care calatoream.", a spus ea pentru  echipa "La Maruta".

Daca alti artisti cer mancaruri rafinate, flori, canapele, maseuze sau lucruri ciudate in cabina personala, Inna a cerut cerut doar dulciuri care se pare ca i-au dat suficienta energie ca sa faca un show incendiar. Dupa concert, ea si-a adunat fanii si in celebra Piata Taksim unde a sustinut un concert de neuitat.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni