• PRO TV
  • "Serialul are un scenariu foarte bun, un cast si o echipa la care nici macar nu am visat". Interviu cu Ada Gales din "O saptamana nebuna"

"Serialul are un scenariu foarte bun, un cast si o echipa la care nici macar nu am visat". Interviu cu Ada Gales din "O saptamana nebuna"

"Serialul are un scenariu foarte bun, un cast si o echipa la care nici macar nu am visat". Interviu cu Ada Gales din "O saptamana nebuna"

Gasca actorilor tineri din serialul "O saptamana nebuna", care va incepe la ProTV din 13 februarie de la 21.30, este intregita de Ada Gales, cea care interpreteaza rolul rebelei Vicky, sora mai mica a Mariei (Diana Cavallioti). Descopera in interviul de mai jos trei motive pentru care e musai sa nu pierzi serialul difuzat la ProTV si amanunte inedite de la filmari.

Ce personaj interpretezi in serialul “O saptamana nebuna”?

Victoria, sora mai mica a Mariei. Imi place sa mi se spuna Vicky.

Cum ai descrie-o pe Vicky?

Ca o adolescenta cool si rebela, care stie ce gandeste. E tonica si cumva fara limite. Poate putin rasfatata, dar nu pot decat sa-mi apar personajul. :)

Cand ai filmat si cum a fost pentru tine aceasta experienta?

Am filmat la inceputul verii si a fost una dintre cele mai frumoase experiente, pentru care le multumesc tuturor. Imi aduc aminte ca in momentul in care s-a strigat “Ada Gales a terminat filmarea” am inceput sa plang.

De la producatorii lui "Las Fierbinti" vine o noua comedie la ProTV, cu o distributie de exceptie - "O saptamana nebuna". Joi, de la 21:30

Care este relatia ta cu Alex Puica?

Suntem cei mai buni prieteni. Sau nu? El face tot ceea ce este omeneste posibil sa-mi intre in gratii... dar s-ar putea stradui mai tare. Suntem mai degraba ca soarecele si pisica, ca zapada si Bucurestiul, ei bine, de fapt suntem ca sarea-n bucate, facem o echipa grozava sau... de groaza.

Cum ai primit propunerea si de ce ai acceptat sa joci in acest serial?

Serialul are un scenariu foarte bun, un cast si o echipa la care nici macar nu am visat. Cand am aflat ca am luat castingul am fost foarte fericita. Eu mai filmasem un episod si pentru “Las Fierbinti” cu aceasta echipa si mi-am dorit foarte tare sa lucrez cu ei. In continuare imi doresc.

Ai mai jucat alaturi de cineva din distributie pana acum?

Nu. A fost incredibil si chiar daca eram cea mai mica simteam ca sunt impreuna cu ei. Mi-ar placea foarte tare sa ma reintalnesc cu ei. 

Cat de greu/usor ti-a fost sa intri in pielea personajului?

Vicky este foarte diferita de mine. M-am gandit mult si evident ca aveam impresia ca nu am "gasit-o", dar avand o echipa foarte tare si lucrand cu Dragos, mi-am dat seama ca nu sunt singura si ca am libertatea de a ma juca si de a o descoperi pe Victoria.

Ce-ti place cel mai mult la Vicky si ce nu?

Lucrand la personaj mi-am dat seama ca ador curajul si dezinvoltura ei, ca i-am gasit un detaliu care pentru mine o caracterizeaza: poarta cel putin cate o bratara deasupra cotului si ca s-a indragostit de Pavel. I-as da un sfat: pentru binele ei si al celor din jur, sa fie in unele situatii mai putin impulsiva, cu toate ca asta o face foarte amuzanta. 

3 motive pentru care merita sa te uiti la serial.

Zambet, umor de calitate si culoare. Sunt nenumarate motive pentru care sa te uiti la acest serial, ele se descopera pe parcurs si cred ca este perfect comparabil calitativ cu ce se face in afara. Nu ratati “O saptamana nebuna”!

Cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o de la actorii mai experimentati din “O saptamana nebuna”. 

Sa nu uiti niciodata sa te bucuri. De fiecare repetitie, de fiecare filmare, rol, intalnire, greseala, cautare. De momentul in care iti suna alarma si iti dai seama ca te trezesti pentru cel mai frumos lucru din lume. Si aceasta filmare a fost fix asa. O bucurie.

Cum a fost pentru tine sa ii ai alaturi pe Horatiu Malaele, Tora Vasilescu, Ileana Stana Ionescu?

Uau! Ajungeam acasa si zambeam tamp aducandu-mi aminte cum am mancat impreuna, cum domnul Horatiu Malaele mi-a spus povesti, cum doamna Tora Vasilescu si doamna Ileana Stana Ionescu mi-au povestit de primele lor filmari. Erau foarte calzi toti. Uneori, in momentul in care se dadea “motor” si eram la cadru ma minunam cat sunt de "uriasi" actorii astia. Chiar daca stiam, sa ii vezi cum lucreaza este un cadou.

Iti amintesti o intamplare amuzanta de la filmari?

Toate zilele de filmare au fost amuzante. Am fost foarte profesionisti si am gasit timp sa ne si amuzam. Imi amintesc ca repetam la cadru secventa din primul episod in care ma dezbrac si in momentul in care mi-am smuls rochia nimeni nu se astepta sa fac asta si atunci doamna Tora Vasilescu s-a intors mirata si m-a vazut cu mainile in sold… si toata lumea a inceput sa rada.

Ce alte proiecte mai ai in prezent?

Acum joc intr-un spectacol pe care il iubesc foarte mult si cu care imi voi da licenta, LUT de Marijke Schermer, in regia Irinei Slate. Se joaca la Palatul Copiilor, sala Ion Cojar. Tot la Palatul Copiilor ma puteti vedea si in “Ondine” de Jean Giraudoux, lucrat impreuna cu colegii mei, clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu. Si in fiecare vineri incepand cu data de 14 februarie ne vedem la restaurantul Contesa (metrou Timpuri Noi), de la ora 20.30, la un spectacol de teatru de improvizatie, foarte amuzant, cu trupa Sc.Impro.Srl.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni