• PRO TV
  • Interviu cu regizorul Dragos Buliga: "Multi se vor regasi in Alex Puica"

Interviu cu regizorul Dragos Buliga: "Multi se vor regasi in Alex Puica"

Interviu cu regizorul Dragos Buliga: "Multi se vor regasi in Alex Puica"

De la producatorii lui "Las Fierbinti" vine o noua comedie la ProTV, cu o distributie de exceptie - "O saptamana nebuna", in fiecare joi la ProTV, de la 21:30. Regizorul Dragos Buliga vorbeste intr-un interviu pentru protv.ro despre acest proiect care urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta.

Care e doza de noutate pe care o aduci cu “O saptamana nebuna”?

O saptamana nebuna” este o comedie curata, cu o distributie mai rar intalnita in ultimii ani intr-un serial de televiziune, e o productie in care s-a investit mult din toate punctele de vedere. 
 

De ce o poveste despre nunta?

Pentru ca nunta este momentul care poate destabiliza echilibrul cuplului in conditiile in care socrii trebuie multumiti mai presus de orice. Multi se vor regasi in incercarile lui Alex Puica (Paul Ipate) de a face pe plac parintilor Mariei Codrescu (Diana Cavallioti), acesta cazand din ce in ce mai adanc intr-o cascada de evenimente neplacute, dar foarte comice. 


Ce cauti intr-un actor la casting? Cum ai ales actorii pentru “O saptamana nebuna”?

Caut ca omul sa fie cat mai apropiat de personaj, sa semene pe cat de mult posibil cu cel pe care mi l-am imaginat. Nu cred in transformari mari, se intampla rar. Apoi urmeaza modul in care ma surprinde prin reactii si cred ca cel mai important, chimia care ne leaga. Fara aceasta nu cred ca poate iesi ceva sincer, in care publicul sa creada.





  • “O saptamana nebuna” incepe la ProTV, astazi, de la ora 21:30, intr-o zi de 13 – marcanta pentru ghinioanele care il insotesc in permanenta pe Alex Puica.


Cat de mult se improvizeaza in timpul filmarilor?

Foarte putin, imi place ca totul sa fie pregatit. Las sa treaca doar ce pune in valoare si mai mult situatia, nu se intampla foarte des. Bineinteles ca unii actori trebuie lasati sa faca asta, sunt atat de buni si siguri pe dansii incat pot adauga astfel o valoare si mai mare produsului. 


Care a fost cea mai dificila secventa din serial, la care a fost nevoie sa trageti cele mai multe duble?

Cea mai dificila secventa cred ca a fost momentul in care Alex Puica sare in Dambovita dupa Violeta. Sau cea in care sunt gata sa cada in prapastie cu masina, o filmare de noapte filmata in noiembrie sub zero grade, iar actritele erau aproape dezbracate. 


Ce crezi ca le lipseste romanilor pentru a face seriale "ca afara"?

Nu stiu, as vrea si eu sa aflu. Dar cred ca e mai important sa invatam sa facem seriale bune romanesti, nu ca afara. Nu stiu cine si-ar dori ca “Las Fierbinti” sa fie “ca afara”.


Care sunt serialele care iti plac tie cel mai mult?

Sunt multe seriale geniale, spectaculoase. Avem multe de invatat, mult de costruit. Suntem la inceput, asa cum suntem aproape in orice domeniu. Experienta isi va spune cuvantul peste ani buni.


Cum ai ajuns regizor?

Prietenul Andrei Boncea mi-a dat acest prilej, dupa ce a urmarit evolutia mea in industria videoclipurilor acum cativa ani si dupa ce am facut impreuna cu el o serie de proiecte. 


Cum e relatia ta cu actorii, cum lucrezi cu ei?

In primul rand sunt prieten cu aproape toti actorii cu care lucrez. Le stiu framantarile, emotiile, asa cum si ei ma stiu pe mine. Au incredere in ce le spun si asta e un lucru important pentru ca pot oferi cat mai mult fara sa le fie teama ca au gresit.


Ce satisfactii iti aduce munca de regizor, ce parte a jobului iti place cel mai mult?

Imi place vineri dimineata cand primesc audientele. 


Cum ti se par noile generatii de actori?

La fel de buni ca marii maestri, e o chestiune de timp.


Ce face un regizor cand nu regizeaza?

Pregateste alt proiect pe care il va regiza. 


Daca ai putea schimba un singur lucru in Romania, care ar fi?

Nu as schimba nimic, ma distreaza acest decor de circ cu personaje suprarealiste. Poate mi-as dori sa pot face proiecte cu un umor mai fin, fara riscul ca acestea nu ar fi cumparate. Asa, “ca afara”.






Joia razi romaneste!

Telespectatorii ProTV au parte de doua comedii romanesti care ii vor face sa rada ca la carte. In fiecare joi seara, de la ora 20.30, fierbintenii se intorc in cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit serial romanesc al ultimilor 10 ani, “Las Fierbinti”, dupa care, de la 21.30, incepe “O saptamana nebuna”, o noua comedie savuroasa, cu un scenariu inteligent si umor de situatie care promit sa dea dependenta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni