Interviu Exclusiv: Aylin Cadir, dezvaluiri de pe platourile de filmare ale serialului "Deschide Ochii". Ce a declarat

11 Ianuarie 2016, 16:31

Interviu Exclusiv: Aylin Cadir, dezvaluiri de pe platourile de filmare ale serialului  Deschide Ochii . Ce a declarat
Citeste mai mult despre: Deschide ochii, Aylin Cadir, interviu,
De luni pana joi, PROTV iti aduce serialul "Deschide Ochii", o productie romaneasca eveniment din distributia careia fac parte Victor Rebengiuc, Aylin Cadir si Andi Vasluianu. 

In "Deschide Ochii", Aylin Cadir joaca rolul Emiliei Sterian, o studenta la Facultatea de Drept. Afla din interviul de mai jos ce spune actrita despre experienta traita pe platourile de filmare si ce a insemnat productia "Deschide Ochii pentru ea. 

Ce a insemnat "Deschide ochii" pentru tine?

- "Deschide ochii" a fost o oportunitate de a lucra cu domnul Rebengiuc si doamna Luminita, si cu Andi si Andreea, cu care nu mai lucrasem si imi doream sa ne intalnim pe o scena. A fost o ocazie de a lucra din nou cu Iura, un regizor care iubeste actorul, il pune in valoare si pentru asta toti actorii care lucreaza cu el il iubesc la randul lor. 

Trebuie sa spun ca, desi s-a filmat acum doi ani, imi amintesc aproape tot ce s-a intamplat, pentru ca m-am simtit foarte bine. S-a lucrat la modul cel mai profesionist si toata echipa era la "best behavior". Asta se intampla, ma gandeam eu, cand e domnul Rebengiuc implicat intr-un proiect. Insusi numele lui impune respect. 

Ai lucrat, zilnic, alaturi de Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu si multi altii. Cum a fost experienta?

- Am o teorie pe care mi-o intaresc pe masura ce lucrez mai mult. Cu cat actorul e mai mare, mai important ca valoare, cu atat este mai normal si mai modest. Iar sa iei contact cu normalitatea domnului Rebengiuc si a lui Andi este o sansa rara si ma bucur ca am aceasta experienta in bagajul meu emotional. 

Aylin Cadir si Emilia Sterian. Care sunt asemanarile si care sunt deosebirile?

- Suntem amandoua superbe doar ca una-i actrita si cealalta avocat. 

Cred ca ne asemanam prin istetime si coolness. Emilia este o tipa desteapta si frumoasa, care isi iubeste meseria. Cineva imi zicea ca nu exista asa ceva in realitate, adica tipologia "tocilarei", a se citi cineva caruia ii place cartea, in mindsetul public exclude sex-apealul sau eleganta. Iar eu, prin Emilia, cred ca arat ca se poate, ca exista. Intr-o anumita masura, asa sunt si eu.

Daca ai fi Emilia Sterian pentru o zi, fara scenariu, fara regie, ce ai face?

- M-as trezi de dimineata, as alerga un pic pe banda, as lua un mic dejun si as pleca la birou cu cafeaua in mana. Ajunsa la birou, l-as ruga pe Barbu sa-mi dea un dosar de care sa ma ocup singura, apoi as lucra la el, pentru ca sunt atat de buna ca mi-ar da imediat un caz complicat. Daca ar trebui sa aleg dintre doua variante de pus problema, l-as ruga pe Denis sa ma ajute sa iau o decizie. Pana la finalul zilei mi-as insusi speta cu toate nuantele ascunse si as avea idee de ce ar trebui sa fac mai departe. Inainte sa plec de la birou, as sta de vorba cu Barbu, sa vad daca sunt pe drumul cel bun. Acasa as da drumul la pick-up, la un vinil cu Jobim si as face o baie lunga si calda. The end. 

Cum aratau zilele de filmare, ati avut programul ocupat de dimineata pana seara?

- S-a filmat zilnic, timp de trei saptamani. In afara de spectacole sau concertele de seara, anuntate din timp, nu am facut altceva in acea perioada. Si nici nu as fi facut. Era prea tare!

Ce i-ar spune Emilia Sterian lui Aylin Cadir?

- Iti sta mai bine cu parul lung. 

Ce face Aylin Cadir acum? Proiecte, surprize, familie etc.

- Acum, Aylin Cadir e actrita la Teatrul National din Bucuresti, joaca in spectacolele "Allegro ma non troppo" si canta in "Magic National". Mai e, desigur, "Maitreyi", in care voi reveni curand. 

Sunt unii oameni care acum afla despre mine si, pentru ei, as vrea sa vorbesc si despre aylin&the lucky charms, trupa mea de pop-jazz. Avem un album lansat, "Cloud", si pregatim unul nou, va tin la curent pe Instagram si Facebook, la aylincadir. Stay tuned! 

Un avocat genial vede justitia cu alti ochi. "Deschide ochii", luni-joi, de la 22:15, la ProTV.

Vezi episoade in intregime pe