• Emisiuni
  • La Măruță
  • Interviu EXCLUSIV "La Maruta": Victor Slav face primele declaratii dupa ce Bianca a facut o intrerupere de sarcina

Interviu EXCLUSIV "La Maruta": Victor Slav face primele declaratii dupa ce Bianca a facut o intrerupere de sarcina

Interviu EXCLUSIV "La Maruta": Victor Slav face primele declaratii dupa ce Bianca a facut o intrerupere de sarcina

Victor Slav a declarat in exclusivitate "La Maruta" ca va da in judecata clinica privata care a divulgat presei fisele medicale ale Biancai.

"Ma asteptam ca prima luna de casnicie sa fie una linistita. Stam ca un ghimpe in coasta tuturor si nu inteleg de ce. (...) Dar cainii latra, ursul merge. Noi nu facem ce se asteapta lumea, ci ce stim noi ca trebuie sa facem", a spus Victor Slav.

Prezentatorul a povestit "La Maruta" ca roscata se simte bine dupa operatia la picioare, dar ca greul inca nu a trecut.

"Bianca este bine, este din ce in ce mai bine. Urmeaza o noua interventie si apoi alta, dar e pe drumul cel bun. Vanataile s-au atenuat, nu s-au dus. Anestezia generala s-a facut in conditii normale. Nu eu am facut anestezia generala, ci doctorul. Inseamna ca totul era ok. Nu poate sa ne condamne nimeni ca eu sau sotia mea nu vrem sa vorbim despre un subiect strict personal. Viata mea personala si viata mea de familie sunt viata mea", a declarat el.

Cat despre intamplarile din ultimele zile, cand in presa au ajuns informatii confidentiale despre interventia suferita de sotia lui, Victor Slav sustine ca el si Bianca Dragusanu vor da clinica in judecata.

"Ce se intampla este strigator la cer. Sa vad fisele de internare si de externare in presa, de la o clinica privata... nu se poate intampla asa ceva intr-o tara europeana, in 2013. Vom da clinica in judecata", a afirmat acesta.

"Cuvantul 'facatura' il aud de cand am inceput sa ies cu Bianca. (...) De ce sa fac declaratii cand oricum nu este bine? Ma astept la orice. De divort se vorbea inainte sa ma casatoresc. Sincer, nu stiu ce se va intampla maine. Ne afecteaza, ca suntem oameni. La un moment dat, este hartuire", crede el.

"Suntem un cuplu normal, am vorbit si vorbim in continuare despre foarte multe lucruri, inclusiv despre un copil. Este programat si cand va trebui sa vina, cand va fi oportun, va veni. (...) Noi ne dorim sa devenim parinti si vom deveni", a punctat Victor.

Citeste si:

Bianca Dragusanu si-a distrus rochia de mireasa. De ce a facut sotia lui Victor Slav acest gest


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni