marime text:

Ionita din Clejani a lovit-o pe Viorica, in direct, la "Happy Hour". Ce reactie a avut cantareata

Ionita din Clejani a lovit-o pe Viorica, in direct, la  Happy Hour . Ce reactie a avut cantareata
Ionita din Clejani a lovit-o pe Viorica, in direct, la "Happy Hour". Ce reactie a avut cantareata

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Viorica si Ionita din Clejani au venit la "Happy Hour" sa povesteasca cum s-au distrat la botezul Mariei, fetita lui Pepe. Viorica a declarat ca a fost prima data cand l-a vazut pe sotul ei dansand si ca s-a emotionat foarte tare cand l-a auzit pe Silviu Prigoana cum ii declara dragostea intr-un interviu Adrianei Bahmuteanu.

Ionita sustine ca la un moment dat a dansat si cu Andreea Mantea care venise insotita de Stefan Stan. Viorica a declarat ca si ea ar fi vrut sa danseze cu partenerul Andreei pentru ca este mai tanar. Cand a auzit-o, Ionita a impins-o in gluma pe Viorica de pe canapea, iar aceasta s-a dezechilibrat si a cazut.

"Mie mi-ar placea sa fie si Ionita mai romantic cu mine, dar el este serios si asa este si cu copiii. Nu-mi spune «Te iubesc», vad ca altii isi spun asta si mi-e ciuda. El ne-a oferit multe, mie si familiei. Daca ar fi nevoie, m-as opera si i-as da lui jumatate din inima mea. Nu m-a batut tare, dar am mai luat cate una-doua, pentru ca asa trebuie si asa e bine", a spus recent Viorica la ProTV.

O retea sociala te plateste ca sa intri! Vei primi bani daca petreci timp in ea Asa arata tanara care era sa fie data afara de la serviciu pentru ca este prea sexy! FOTO

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor55 mesaje