• PRO TV
  • Ionita din Clejani a lovit-o pe Viorica, in direct, la "Happy Hour". Ce reactie a avut cantareata

Ionita din Clejani a lovit-o pe Viorica, in direct, la "Happy Hour". Ce reactie a avut cantareata

Ionita din Clejani a lovit-o pe Viorica, in direct, la "Happy Hour". Ce reactie a avut cantareata

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Viorica si Ionita din Clejani au venit la "Happy Hour" sa povesteasca cum s-au distrat la botezul Mariei, fetita lui Pepe. Viorica a declarat ca a fost prima data cand l-a vazut pe sotul ei dansand si ca s-a emotionat foarte tare cand l-a auzit pe Silviu Prigoana cum ii declara dragostea intr-un interviu Adrianei Bahmuteanu.

Ionita sustine ca la un moment dat a dansat si cu Andreea Mantea care venise insotita de Stefan Stan. Viorica a declarat ca si ea ar fi vrut sa danseze cu partenerul Andreei pentru ca este mai tanar. Cand a auzit-o, Ionita a impins-o in gluma pe Viorica de pe canapea, iar aceasta s-a dezechilibrat si a cazut.

"Mie mi-ar placea sa fie si Ionita mai romantic cu mine, dar el este serios si asa este si cu copiii. Nu-mi spune «Te iubesc», vad ca altii isi spun asta si mi-e ciuda. El ne-a oferit multe, mie si familiei. Daca ar fi nevoie, m-as opera si i-as da lui jumatate din inima mea. Nu m-a batut tare, dar am mai luat cate una-doua, pentru ca asa trebuie si asa e bine", a spus recent Viorica la ProTV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni