Iti mai amintesti de "Esmeralda"? Cum arata acum, la 47 de ani, frumoasa actrita Leticia Calderon

29 Iunie 2016, 12:32

Iti mai amintesti de  Esmeralda ? Cum arata acum, la 47 de ani, frumoasa actrita Leticia Calderon
"Esmeralda" se numara printre primele telenovele aparute pe micile ecrane din Romania. 

In anul 1997, povestea de dragoste dintre Jose Armando si fata nevazatoare, cu ochi superbi, le-a cucerit pe femeile din romania, multre dintre acestea alegand sa-si boteze fetitele "Esmeralda", dupa numele personajului principal al telenovelei.

Telenovela "Esmeralda" spune povestea unei tinere extrem de frumoase, cu ochi verzi si patrunzatori. Fata provine dintr-o familie bogata, insa locul acesteia este luat la nastere de un baiat, Jose Armando. Aceasta ajunge sa creasca in familia saraca a tanarului de care se va indragosti nebuneste. 

Iubirea lor, este, bineinteles, pusa la grele incercari, secretul intunecat al celor doua familii fiind principalul obstacol pe care acestia trebuie sa-l depaseasca.

"Esmeralda" a fost interpretata de actrita Leticia Calderon, care i-a cucerit pe romani cu frumusetea ei rapitoare. Ajunsa la 47 de ani, artista nu si-a pierdut din farmec, principalul ei atu fiind in continuare ochii de un verde patrunzator.

Dupa rolurile din "Esmeralda", atat cariera Leticiei Calderon, cat si cea a lui Fernando Colunga - interpretul lui Jose Armando - au luat amploare. Leticia a jucat de atunci in zeci de telenovele, cea mai recenta fiind "Amor Bravio", difuzata in 2012.

Vezi episoade in intregime pe