• Emisiuni
  • Vocea României
  • Iti mai amintesti de Jovana Milovanovic, fosta concurenta de la Vocea Romaniei? Cum arata acum favorita lui Moga

Iti mai amintesti de Jovana Milovanovic, fosta concurenta de la Vocea Romaniei? Cum arata acum favorita lui Moga

Iti mai amintesti de Jovana Milovanovic, fosta concurenta de la Vocea Romaniei? Cum arata acum favorita lui Moga

Desi avea doar 17 ani, Jovana Milovanovic a reusit sa il convinga pe Marius Moga de calitatile sale vocale. Timbrul vocii sale este cu adevarat special, iar acest lucru a fost imediat observat de antrenorul de la Vocea Romaniei. 

Jovana s-a nascut intr-o familie numeroasa, mama sa fiind romanca, iar tatal sau, sarb. Datorita acestui fapt, tanara a trait practic intre doua tari, Serbia si Romania. Fosta concurenta de la Vocea Romaniei a urmat scoala generala si liceul in Serbia, iar apoi s-a inscris la Scoala Populara de Arta din Timisoara. 

"In familia noastra se asculta muzica buna tot timpul. Am invatat mai mult autodidact. Cele mai importante momente din viata mea au fost festivalurile si concursurile unde am luat de cele mai multe ori locul I. Cele mai grele momente pa plan profesional au fost acelea in care nu am putut sa cant din cauza admiterii la liceu si a primului an cand am facut o prioritate din scoala. Toata familia m-a sprijinit in cariera mea muzicala. Pentru mine muzica inseamna viata mea. Peste cinci ani ma vad departe in muzica", povestea Jovana dupa calificarea la "Vocea Romaniei".

Desi face primii pasi in domeniul antreprenoriatului, Jovana nu a renuntat la visul sau de a avea o cariera in muzica. Zilele trecute  tanara a publicat pe reteaua de socializare o fotografie in care apare fara urma de machiaj pe chip, iar tenul sau arata impecabil. 

No make up :*

Posted by Jovanna Milovanovic on Saturday, May 23, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni