Cum a ajuns Iulia Vantur sa se iubeasca cu unul dintre cei mai HOT actori din lume. Ce a declarat prezentatoarea

08 Mai 2013, 17:47

Cum a ajuns Iulia Vantur sa se iubeasca cu unul dintre cei mai HOT actori din lume. Ce a declarat prezentatoarea
Citeste mai mult despre: Iulia Vantur, Salman Khan,
De cateva zile, toate tabloidele din India scriu despre noua relatie a celui mai apreciat actor de la Bollywood, faimosul Salman Khan, care ar fi pus ochii tocmai pe romanca noastra, Iulia Vantur.

Potrivit tabloidelor indiene, actorul a fost surprins in compania unei blonde ce seaman izbitor cu Iulia , la Taj Lands End, in Bandra.

Jurnalistii au facut imediat legatura si au identificat-o pe tanara ca fiind Iulia Vantur, prezentatoarea stirilor ProTV din week-end. 

Presa indiana scrie ca cei doi au o relatie de aproape un an de zile si chiar ca au planuri de casatorie. 

Ce e adevarat in toata aceasta poveste este ca Iulia Vantur l-a cunoscut pe actorul Salman Khan acum doi ani, in timpul unei calatorii in India, dar nici vorba de vreo legatura amoroasa.

Vedeta ProTV a infirmat categoric zvonurile, spunand ca il admira pe celebrul actor indian, dar ca nu are nicio relatie cu el, potrivit ProTV Magazin.


 

Iulia Vantur a facut o sedinta foto cu unul dintre cei mai cunoscuti fotografi din India, in toamna lui 2009. Dupa ce a pozat nenumarate vedete de la Bollywood, artistul indian Munna S a avut ocazia sa o imortalizeze si pe vedeta Pro Tv in timpul vacantei sale in India. 

In calatoria mea in nordul Indiei l-am cunoscut pe Munna S, fotograful din Mumbai, prin intermediul unor prieteni de acolo care lucreaza in domeniul filmului si televiziunii. Venise in acea zona pentru o sedinta foto, asa ca, daca tot avea camera cu el, mi-a propus sa facem cateva fotografii in joaca. Fiind un adevarat profesionist a transformat acea joaca intr-o sedinta foto”, povestea Iulia intr-un interviu. 

Sedinta foto a avut loc pe domeniul unui fost maharajah, transformat acum in hotel, iar machiajul, coafura si tinutele au fost improvizate la fata locului de catre Iulia, intrata cu bucurie in jocul fotografic al lui Munna S. “A fost o experienta foarte placuta, e un fotograf pasionat, care stie foarte bine sa comunice cu persoana din fata camerei. Poate si datorita experientei in domeniu, a lucrat cu toate starurile mari de la Bollywood, cu marile reviste din India, pentru film, publicitate si fashion”, spunea Iulia.

Vezi episoade in intregime pe