• PRO TV
  • Iulia Vantur, primul interviu dupa vacanta in India. In ce relatii este blonda cu Salman Khan: "E un om bun, deosebit!"

Iulia Vantur, primul interviu dupa vacanta in India. In ce relatii este blonda cu Salman Khan: "E un om bun, deosebit!"

Iulia Vantur, primul interviu dupa vacanta in India. In ce relatii este blonda cu Salman Khan: "E un om bun, deosebit!"

Iulia Vantur vine azi, de la 17.30, in platoul emisiunii "Happy Hour" pentru a-i acorda lui Catalin Maruta primul interviu de la revenirea in tara. 

Dupa o vacanta de doua luni petrecuta in India, timp in care presa din Romania a facut numeroase speculatii cu privire la plecarea vedetei, Iulia Vantur a povestit la "Happy Hour" cum si-a petrecut concediul, ce relatie are cu Salman Khan, dar si ce planuri are de acum inainte. 

"Nu sunt iubita lui Salman Khan. Suntem prieteni. In Romania crezi ca nu ies la picnic cu prietenii mei? Nu m-am mutat in India, nu vedeti ca sunt aici? Uite, eu cu tine, Maruta, am iesit de mai multe ori la masa decat am iesit cu Salman Khan. Tu nu ai fundatie caritabila, nu ai tricouri inscriptionate. Salman are o fundatie foarte frumoasa, cu care ajuta multi oameni, le plateste operatiile.  Nu-mi permit sa vorbesc despre un om care nu traieste in tara asta. E un om bun, deosebit." a declarat Iulia la "Happy Hour".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni