marime text:

Iulia Vantur vorbeste "La Maruta" despre aparitia din filmul "O Teri" si prezinta imagini din pelicula in care canta si danseaza

Recent intoarsa in tara dupa o luna petrecuta in India, acolo unde a filmat pentru productia bollywoodiana "O Teri", Iulia Vintur a venit "La Maruta" joi seara pentru a dezvalui cum s-a pregatit pentru aparitia in aceasta pelicula.

Extrem de fericita si solara, Iulia i-a povestit lui Catalin Maruta cat de bine s-a simtit pe platourile de filmare, insa a si cantat in hindi, in direct, un fragment din songul “Umbakkum”, in care danseaza si canta. Iulia a recunoscut ca pelicula “O Teri” i-a schimbat in mod pozitiv viata: “M-am distrat foarte mult, e o energie speciala, am luat-o mai mult de la dansatorii de acolo, cei cu care am colaborat in film”, a povestit ea. “Am fost guest star pentru unul din song-uri. Povestea videoclipului e cam asa: baietii incearca sa imi faca pe plac, sa imi intre in gratii, iar eu le spun ca nu. Sa vedem cum o sa primeasca in primul rand publicul piesa asta”, a mai adaugat Iulia.

 

Cu umorul caracteristic, Catalin Maruta a tinut sa ii faca si o surpriza Iuliei si l-a adus in platoul de la Pro Tv pe Jean de la Craiova, deghizat in Salman Khan, care a dansat pe ritmuri bollywoodiene alaturi de o parte din baletul show-ului “Dansez pentru tine”. Iulia Vintur apare incepand din luna martie, cand se lanseaza, in filmul indian “O Teri”, pelicula produsa de Atul Agnihotri, avindu-i in rolurile principale pe Pulkit Samrat si Sarah Jane Dias, in regia lui Umesh Bhisht. 


 

Editia “La Maruta” de joi, 27 februarie, a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, in intervalul orar 17.30 - 19.00.

Asa se face ca peste 2 milioane de romani erau cu ochii pe show-ul de la Pro Tv in minutul de maxima audienta de la 18.41, atunci cand “La Maruta” obtinea la nivelul intregii tari un varf de audienta de 11 puncte de rating si 25,3 % cota de piata. Editia de joi a condus topul audientelor cu o medie, la nivelul intregii tari, de 8,4 puncte de rating si 21,5 procente din cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea o medie de 6,3 puncte de rating si 16 % cota de piata.  

 

Miley Cyrus, dezbracata in pat. Imaginile surprinse de un amic al vedetei sunt mai scandaloase decat orice gest facut pana acum Asa arata tanara care era sa fie data afara de la serviciu pentru ca este prea sexy! FOTO

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor1 mesaje