Jaful dintr-o pizzerie din Massachusetts a avut un final surprinzator. Cine s-a dovedit a fi hotul

06 Februarie 2018, 14:48

Jaful dintr-o pizzerie din Massachusetts a avut un final surprinzator. Cine s-a dovedit a fi hotul
Citeste mai mult despre: jaf, mascat, pizzerie,
O pizzerie din Massachusetts a fost jefuita, iar socul a venit la sfarsit. Un hot mascat si inarmat a intrat in restaurant si a cerut toti banii. De parca acest lucru nu ar fi fost suficient de ingrozitor, el a scos arma si a lovit un angajat cu ea. 

Din fericire, nu au avut loc impuscaturi dar barbatul mascat a sarit peste tejghea, a lovit un angajat cu arma si l-a fortat sa deschida seiful dupa ce a luat 164$ din registru. In timp ce hotul voia sa scape, un alt angajat l-a apucat si l-a trantit pe jos. Politia a fost sunata, iar barbatul a fost arestat. 

Desi situtia a fost incheiata rapid, angajatii restaurantului au fost norocosi ca nu au avut loc impuscaturi si nimeni nu a fost ranit. 


Sursa: Viral Thread

Cu toate acestea, povestea nu se incheie aici. Cand politia a ajuns, hotul a fost demascat si nimeni nu era pregatit sa vada cine este de fapt omul. Angajatii s-au simtit ca intr-un episod din Scooby Doo odata ce identitatea barbatului a fost descoperita. 

Hotul era managerul si fostul sef al angajatilor, Sean Coulson. Coulson a fost concediat de la restaurant, iar acum a fost arestat dupa incercarea de a intra prin efractie si a incerca sa fure din restaurant. 

Traver Kosla, angajatul care l-a pus la pamant pe Coulson a zis ca nu a avut niciun plan in momentul in care s-a decis sa atace hotul:"Am intepenit. Nu am avut timp sa ma gandesc la un plan, asa ca a trebuit sa reactionez."

Coulson si cativa angajati au suferit mici rani, dar niciunul nu a fost ranit grav. Steve Barrett, barbatul care detine Notheast Pizza a declarat pentru Telegram ca incidentul "i-a provocat multe motive de ingrijorare" si crede ca angajatii lui sunt "eroi". 

Iata aici filmuletul.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO