EL este castigatorul sezonului 2 de la "Vocea Americii". Piesa pe care a cantat-o in marea finala s-a auzit si la "Vocea Romaniei": VIDEO

09 Mai 2012, 13:14

EL este castigatorul sezonului 2 de la  Vocea Americii . Piesa pe care a cantat-o in marea finala s-a auzit si la  Vocea Romaniei : VIDEO
Citeste mai mult despre: The Voice, castigator, talent, voce,
Jermaine Paul, un american de 32 de ani din New York, este castigatorul sezonului 2 al super show-ului “The Voice” din Statele Unite ale Americii.

Concurentul a facut parte din echipa antrenorului Blake Shelton, un cunoscut cantaret american de country. Scorul a fost destul de strans in finala: Jermaine a castigat la doar 4% distanta din votul total fata de urmatoarea clasata, Juliet Simms.

Multumesc tuturor celor care m-au votat”, a spus Paul, care a castigat, odata cu titlul de “Vocea Americii”, si marele premiu in valoare de 100.000 de dolari si un contract cu casa de discuri Universal Republic.

Asculta piesa cu care Jermaine Paul a impresionat publicul din SUA in marea finala- “I believe I can fly”:


 

Si Liviu Teodorescu, unul din concurentii din echipa lui Marius Moga, a interpretat aceeasi melodie in primul sezon de "Vocea Romaniei":

Vezi episoade in intregime pe