• PRO TV
  • Jojo si-a schimbat look-ul: s-a facut roscata! Vezi cum arata acum: FOTO

Jojo si-a schimbat look-ul: s-a facut roscata! Vezi cum arata acum: FOTO

Jojo si-a schimbat look-ul: <span style="color:#f00;">s-a facut roscata!</span> Vezi cum arata acum: FOTO

In noul sezon al “Serviciului Roman de Comedie” o veti putea vedea pe Jojo afisand noul sau look: actrita de la Pro Tv a trecut de la blond la roscat!

Nu e vorba de o transformare permanenta insa, pentru ca Jojo nu si-a vopsit parul, ci a purtat o peruca rosie ca focul pentru a da nastere unui personaj incantator.

Inca din prima editie din acest sezon, difuzata pe 3 octombrie de la 20.30, Jojo va deveni super-Gina, o adevarata eroina a comediei, care va face echipa cu Toni Grecu si restul actorilor in incercarea de a spulbera tristetea din Romania. Cu parul rosu aprins, cu un costum sexy si un decolteu pe masura, Jojo a afisat la filmari o forma fizica de invidiat, numai buna pentru un personaj energic si plin de umor cum este super-Gina.

Aceasta nu este insa singura schimbare pe care Jojo o pune la cale pentru noul sezon de la Pro Tv, pentru ca actrita mai bifeaza un personaj nou, un personaj punk-rock care este subiectul unul nou mini-serial marca SRC: “Asa cum v-am obisnuit deja in fiecare toamna, am facut cateva schimbari care va vor placea cu siguranta. Am pregatit un mini-serial in cadrul emisiunii ce va incepe din nou in data de 3 octombrie pe Pro Tv, care imi aduce un personaj nou-nout foarte comic, o rebela foarte greu de cucerit”, dezvaluie aceasta. 

Noul sezon SRC debuteaza pe 3 octombrie nu doar cu personaje noi, ci si cu un decor nou-nout: Comedy Plaza este noul sediu al serviciului, noul loc unde lucreaza agentii SRC. Aici vor aparea inca din prima editie super eroii de comedie care si-au propus sa scoata Romania din tristetea unei very agitate si nefericite.

Astfel, miercuri la SRC vor veni SuperDan (Diaconescu), interpretat de Claudiu Maier, care va da combinate la tot poporul, premierul va fi si el supererouul Harry Ponter (Iulian Postelnicu), apoi acestora li se vor adauga Catwoman (Alexandra Timofte), Xena (Aniela Petreanu), Batman (Cristian Martin), iar Traian Basescu (Valentin Darie) va fi pur si simplu suspendat la trei metri deasupra publicului. “Ceea ce nu a putut guvernul face SRC”, glumeste Toni Grecu. “Vom avea momente in premiera, SuperGina - Jojo va fi prezenta alturi de SuperCostel - Bobonete care, la randul lui, va fi nimeni altul decat Rambo. Va fi o supereditie cu supereroi”, promite Grecu.     

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni