Kristen Stewart si Robert Pattinson - Cele mai importante momente din viata lor in IMAGINI! 

10 Iunie 2011, 15:31

Kristen Stewart si Robert Pattinson - Cele mai importante momente din viata lor in IMAGINI!
Protagonistii din Saga Amurg, Robert Pattinson si Kristen Stewart, si-au transpus iubirea din film si in viata reala si incearca sa o tina cat mai ferita de obiectivele paparazzilor. Desi s-a spus inca din 2008, de la premiera "Twilight", pe care va invitam sa il vedeti ASTAZI, la Pro Tv, de la ora 20:30, ca iubirea lor este o facatura, o strategie de marketing, realitatea este ca Rob si Kris se iubesc cu adevarat.

Nu le plac mondenitatile, merg doar unde este "obligatoriu", la premierele filmelor lor sau la evenimente unde urmeaza sa fie premiati - cum a fost recent si Gala MTV Movie Awards. Parca seamana putin cu personajele lor din "Saga Twilight", in ceea ce priveste viata retrasa.

Bella Swan si Edward Cullen au devenit brand-uri, milioane de adolescenti viseaza la o iubire pasionala ca a lor, iar presiunea venita din partea mass media si a fanilor nu le-a afectat defel relatia.

Vezi in galeria foto cum a evoluat look-ul lor, de la premiera din noiembrie 2008 a filmului care le-a schimbat destinele, "Twilight", si pana la Gala MTV Movie Awards din 5 iunie 2011.

Tu crezi ca iubirea dintre Rob si Kris va rezista si dupa ce vor filma ultimele secvente din "Saga Amurg"?

Sursa foto: Getty
 

Vezi episoade in intregime pe