Belinda s-a nascut in Spania, de unde a emigrat cu parintii in Mexic, cand avea 5 ani. La doar 10 ani, micuta a fost distribuita intr-un serial pentru copii, care s-a bucurat de un real succes, insa a devenit cunoscuta datorita carierei sale in muzica.

Vedeta a reusit sa starneasca numeroase controverse  de-a lungul timpului, din cauza transformarilor fizice prin care a trecut. 

In 2008, atunci cand avea 19 ani, Belinda a disparut pentru cateva luni din atentia presei, sustinand la acea vreme ca lucreaza la un nou material discografic.

Cand s-a intors, insa, fanii vedetei au remarcat o serie de schimbari la ea. In primul rand, nasul Belindei s-a micsorat considerabil. Conform presei mexicane, cantareata a suferit mai multe interventii chirurgicale pentru a-si corecta forma nasului si a pometilor.

Chiar si asa, Belinda este extrem de iubita de public. Pe contul sau de Instagram, vedeta a strans peste 5,6 milioane de fani, care ii urmaresc cu interes postarile.

 


In varsta de 28 de ani, artista imprsioneaza cu silueta sa si face senzatie la fiecare aparitie. Imaginile si materialele video pe care le publica pe retele de socializare strang zeci de mii de like-uri.