"La Bloc" face revederea de 10 ani cu un episod-eveniment, de 1 Decembrie

24 Noiembrie 2013, 12:24

Citeste mai mult despre: La bloc, 1 Decembrie, serial romanesc,
In zi de sarbatoare, ProTV daruieste telespectatorilor sai o productie-eveniment. De 1 Decembrie, ziua Romaniei si majoratul ProTV-ului, romanii vor primi in casele sale reuniunea celei mai nastrusnice echipe din cel mai iubit serial romanesc din toate timpurile. "La Bloc" se reuneste dupa mai bine de 10 ani de zile de la primul "motor" pentru un episod special, de sarbatoare.

Istoria "La Bloc" este scrisa cu recorduri de audienta, cu cifre impresionante si mai presus de toate, cu o echipa unita si cu prietenii pe viata.

"La Bloc" a scris si o premiera in istoria televiziunii din Romania. Actrita Mariana Danescu, cea care interpreta in serial rolul lui Lili, a nascut in vazul a milioane de romani. Regizorii si echipa de productie a serialului au imprumutat personajului Lili experienta de viata a actritei ce-i dadea viata, asa ca nasterea micutului Mihaita a fost asteptata cu sufletul la gura de toti telespectatorii ProTV si de doi "tati", unul din realitate si unul din serial, adica Dragos Mostenescu ce juca rolul lui Costel.  

La peste 10 ani de la prima caramida pusa in "La Bloc", telespectatorii ProTV isi vor gasi o parte din indragitii "blocatari" in Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coada), Costel (Dragos Mostenescu) si Lili (Mariana Danescu) se vor prezenta ca fiind milionari romani fugiti de criza si nebunia din tara, adapostiti in linistea si splendoarea unui castel de milioane de euro.

Purtat de valul bogatiei si de sentimentul de indragosteala care i s-a aprins in suflet de cand a intalnit-o pe Iulia Vantur la Saint Tropez, Nelu se rasfata cu cele mai costisitoare placeri, insotit de secundul Costel si de toapa Lili. Dar vestea maritisului lui Mimi (Dana Rogoz) ajunge si la ei. Nelu isi face procese de constiinta ca a uitat de ea in ultimii ani. Hotaraste sa mearga in tara, la nunta, sa-i faca o surpriza. Si de aici incepe toata nebunia, el vrea sa-i faca lui Mimi o nunta de vis, numai ca ea vrea o nunta simpla, doar cu familia care i-a mai ramas in tara si cu prietenii apropiati, cu vechile sale prietene Adina (Laura Cosoi) si Roxana (Tili Niculae), cu Nea Popa (Tudorel Filimon), Americanu' (Emil Mitrache) si Bela (Alina Chivulescu). 

Episodul-eveniment va face Romania sa vibreze de ras, cum s-a intamplat cu fiecare episod din cele 524 episoade din istoria indelungata a "blocului", cum ii spun locuitorii lui, "blocatarii".

Revederea a incununat 13 sezoane de prietenie de pe parcursul a 6 ani de zile, din 2002 pana in 2008, adica 402 zile de filmare, mai precis 4.824 de ore de trait in pielea personajelor. 

Vezi episoade in intregime pe