La CinemaPRO, dragostea se traieste ca-n filme de Ziua Indragostitilor

La CinemaPRO, dragostea se traieste ca-n filme de Ziua Indragostitilor

MTV, ProFM si CinemaPro te invita la o experienta unica de Valentine’s Day! De Ziua Indragostitilor, fanii trupei vedeta LaLa Band, din serialul "Pariu cu viata", au ocazia sa isi vada idolii in cadrul unui eveniment special, la cinematograful CinemaPro din Bucuresti.

Surprinde-ti jumatatea cu o seara unica, in care filmul romantic se imbina perfect cu muzica buna. Vino la avanpremiera filmului “Beautiful Creatures”, traieste povestea de iubire a personajelor si prinde un super concert LIVE cu mesagerii dragostei: LALA BAND.



Criss, Vlad, Alina, Dorian, Liviu, Sore, Rapha, Alexia, Dima și Bubu vor canta live cele mai frumoase cantece de dragoste pentru cei 539 de norocosi care vor participa la eveniment. 

Mai mult decat atat, cei prezenti vor avea parte de o seara unica, in care muzica buna se va imbina perfect cu filmul romantic: pe langa super concertul live LaLa Band, pachetul exclusivist pentru sarbatoarea iubirii include si acces la avanpremiera filmului "Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a luna", dar si un meniu Romance pentru doua persoane. 

Filmul Beautiful Creatures/Cronicile Casterilor: A 16-a luna este o adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia și Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen care spune povestea de iubire supranaturala dintre Ethan (Alden Ehrenreich) și Lena (Alice Englert). Uniți de dorința de a evada din realitate, cei doi indragostiți descopera secretele intunecate ale propriilor familii și misterele micului lor oraș. 

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete CinemaPRO, Str Ion Ghica nr. 3, sector 2, București. Rezervari se pot face la numarul de telefon 031.824.13.60. Prețul pachetului pentru doua persoane este de 150 de lei.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni