"La Maruta", lider de audienta in prima saptamana a noului sezon

"La Maruta", lider de audienta in prima saptamana a noului sezon

In prima saptamana a noului sezon, emisiunea „La Maruta” a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, lider incontestabil de audienta pe tronsonul orar 17:30-19:00. Subiectele exclusive au adus un rating mediu de 5.2 puncte si o cota de piata de 24.4%. Ratingul mediu obtinut de emisiunea competitoare situata pe locul doi a fost de 4.3 puncte si cota de piata de 20.1% (datele au fost calculate la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani).

Interesul telespectatorilor pentru subiectele prezentate a confirmat faptul ca “La Maruta” este kilometrul zero in lumea mondena romaneasca, emisiunea obtinand audiente superioare celor ale competitiei in fiecare zi din prima saptamana a noului sezon. Zilnic, in medie, peste 260.000 de telespectatori au urmarit subiectele prezentate de Catalin Maruta.

Exclusivitatile continua si in saptamanile urmatoare. Maruta face ocolul lumii impreuna cu Tudorel Popa si s-a intors de la Londra si Roma cu filmari spectaculoase. De asemenea, invitati speciali veniti din strainatate, detinatori ai unor recorduri mondiale vor veni in noul platou si vor face show pentru publicul din Romania.  

Toamna aceasta, Totul e pe bune la Maruta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni