"La Maruta" – o noua saptamana, noi povesti extraordinare!

11 Ianuarie 2016, 15:23

La Maruta  ndash; o noua saptamana, noi povesti extraordinare!
Citeste mai mult despre: La Maruta, audienta, Catalin Maruta, ProTV,
In prima saptamana de difuzare din 2016, emisiunea La Maruta a fost preferata de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, care au urmarit, in medie, subiectele in exclusivitate, povestile de viata incredibile, situatiile surprinzatoare si invitatii din platoul emisunii care au incercat sa aduca adevarul in prim plan.

Catalin Maruta si echipa sa le-au prezentat romanilor oameni frumosi, cu care viata a fost dura, si care merita ajutati, dar si noutatile din viata mondena, care au fost analizate in fiecare zi in platoul emisiunii.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in perioada 4 - 8 ianuarie 2016 o medie de 6.7 puncte de rating si 21.5% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 5 puncte de rating si 16.2% share. 

Mai mult decat ca povestile nostre au fost urmarite, ma bucur ca ele au avut un ecou extraordinar si am reusit sa ajutam, cu strangeri de fonduri, mai multe familii. Demersurile noastre vor continua, misiunea noastra este sa prezentam reportaje de calitate si sa le dam o sansa celor care o merita.”, a declarat Catalin Maruta.

Saptamana aceasta emisiunea La Maruta continua sa le aduca romanilor povestile emotionante ale unor oameni extraordinari, invitati surpriza si cele mai noi informatii din showbiz.

La Maruta – Povestea este vedeta!

Vezi episoade in intregime pe