• Emisiuni
  • La Măruță
  • La Maruta te invita la cel mai tare party bus! Cine sunt cei cinci castigatori 

La Maruta te invita la cel mai tare party bus! Cine sunt cei cinci castigatori 

La Maruta te invita la cel mai tare party bus! Cine sunt cei cinci castigatori 

Cu La Maruta mergi la cel mai tare party bus! Marti, 25 noiembrie, Smiley, Feli, Sore, SHOT, Anda Adam, Nicole Cherry, Bibi, Corina si Puya te invita sa fii alaturi de ei la un super concert prin Bucuresti, sustinut pe acoperisul unui autobuz! 

UPDATE: Ei sunt cei castigatori ai concursului organizat pe pagina de facebook La Maruta:
 

·        Denis Pifu

·        Ana Maria Stroe

·        Melinte – Cristina Gabriela

·        Chihaia Andreea Alexandra

·        Dumitru Alina


Intra astazi pe pagina de facebook La Maruta, raspunde printr-un comment la intrebarea Daca ar fi sa canti TU in party bus, cu cine ai face un featuring si de ce? si poti avea parte de o experienta de neuitat impreuna cu cei mai in voga artisti ai momentului!

Concursul se va desfasura astazi, in timpul emisiunii La Maruta, de la 15:00 la 17:00, iar la final Catalin Maruta va alege cele mai creative raspunsuri si va trimite cinci castigatori, impreuna cu cate un prieten, la cea mai tare petrecere in aer liber.

Fii inspirat si nu rata sansa de a avea parte de o zi senzationala, plina de muzica buna si distractie, asigurate de cantaretii tai preferati, intr-un spectacol vazut de toata capitala! Pregateste-ti raspunsul, intra astazi pe pagina de facebook La Maruta, fii atent la emisiune, iar la final poti fi unul dintre cei care isi vor petrece o zi incredibila alaturi de artistii momentului!

Smiley, Feli, Sore, SHOT, Anda Adam, Nicole Cherry, Bibi, Corina si Puya sunt doar cativa dintre artistii care vor urca pe scena FestiGal, la Sala Polivalenta, in doua zile de spectacol, 1 si 2 decembrie, in care vom vedea reprezentatii extraordinare de teatru, musical, circ, improvizatie, efecte speciale!

Vezi regulamentul concursului aici: https://assets.protv.ro/assets/banners/2016/10/24/LaMarutaFestigal.pdf

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni