• PRO TV
  • Lacrimi si emotie la ultimele eliminari de la Ma insoara mama!

Lacrimi si emotie la ultimele eliminari de la Ma insoara mama!

Lacrimi si emotie la ultimele eliminari de la Ma insoara mama!

Mamele si baietii de la Ma insoara mama! sunt la un pas de decizia finala.

 

Dupa saptamani intregi in care s-au straduit sa descopere cum arata nora perfecta si sotia ideala pentru baietii lor, mamele vor decide care sunt cele doua fete care vor lupta in marea finala si vor face ultimele eliminari in aceasta seara, de la 22:30, la PRO TV.

Marinela Abusan, mama lui Andrei, va trece prin momente pline de emotie la aeroport, acolo unde afla ca trebuie sa renunte la una dintre pretendentele fiului ei. ”Mai e foarte putin pana cand va trebui sa va urcati in avion si sa decolati catre Londra, doar ca am o veste nu tocmai placuta pentru voi, fetelor: mama are doua bilete, iar una dintre voi va trebui sa ramana acasa si va fi eliminata chiar acum!”, le va spune Cove inainte de imbarcare. Surprinsa de veste si cu ochii inlacrimati, mama lui Andrei va incerca sa ia cea mai buna decizie pentru fiul ei: ”E o parte care ma afecteaza sufleteste, alegerea este foarte grea. Sper ca cea care ramane acasa sa nu-mi poarte ura pentru asta si sa nu sufere. Asa a fost sa fie!”, le va spune Marinela Abusan fetelor inainte de eliminare.

Cine sunt fetele care vor intra in marea finala si vor incerca sa demonstreze ca sunt sotii perfecte si nurori numai bune de dus acasa, vom vedea in aceasta seara, in reality show-ul Ma insoara mama!

Ma insoara mama! - La juraminte, inainte! Luni, de la 22:30, la PRO TV.

 

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni