• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti, cel mai tare serial romanesc revine din 2 octombrie la Pro TV cu un nou sezon

Las Fierbinti, cel mai tare serial romanesc revine din 2 octombrie la Pro TV cu un nou sezon

Las Fierbinti, cel mai tare serial romanesc revine din 2 octombrie la Pro TV cu un nou sezon

Joi, 2 octombrie incepe nebunia! Se dezlantuie comedia! Serialul romanesc care a doborat toate recordurile de audienta in fiecare sezon, revine joi la Pro TV, la 20:30! Pentru ca meriti mai mult, facem cinste cu o portie dubla de ras, situatii inedite si umor tipic romanesc, toate ingredientele unei seri reusite!

 

Sezonul cu numarul 6 este pregatit sa surprinda telespectatorii cu noi situatii si povesti amuzante ale indragitelor personaje. Viata satului decurge normal in Fierbinti, insa simpaticii “sateni” reusesc mereu sa surprinda. 

 

„Sezonul 6 este cel mai spectaculos de pana acum. Mimi Branescu a fost foarte inspirat, scenariile sunt geniale. Pe langa asta se simte cat de bine au inceput sa se simta actorii, cat de mult au intrat in personaje. Veti avea parte de situatii foarte comice, rezultate si din faptul ca s-au mai amestecat "gastile" intre ele”, a declarat Dragos Buliga, regizorul serialului. Dragos promite ca serialul va beneficia de vizita unor mari actori care "trec" prin Fierbinti.

 

Adrian Vancica, interpretul carismaticului Celentano, ne asigura ca sezonul 6 are toate premizele sa devina cel mai de succes sezon: „Prietenia dintre Celentano si Firicel este exploatata de la episod la episod, existand tot felul de ipostaze ale acesteia. O analiza de 360 de grade sa-i spun. Gramatica cu care a fost obisnuit publicul se pastreaza, personajele sunt mult mai implinite. Sezonul 6 este scris genial, actorii au intrat foarte bine in pielea personajelor”.

 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! Lider absolut de audienta cu toate cele 61 de episoade difuzate in cele 5 sezoane de pana acum, Las Fierbinti revine cu un nou sezon!

 

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, in fiecare joi de la 20:30, la Pro TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni