Laura Cosoi si iubitul ei, Smiley au trecut in noul an sub un superb foc de artificii

05 Ianuarie 2010, 15:01

Laura Cosoi si iubitul ei, Smiley au trecut in noul an sub un superb foc de artificii
Citeste mai mult despre: Laura Cosoi, Aniela, Smiley,
Laura Cosoi, interpreta lui Tantzi in serialul romanesc de epoca \"Aniela\", care revine in curand, ACASA, si-a petrecut noaptea dintre ani, insotindu-l pe iubitul ei, Andrei, alias Smiley, la concertele pe care acesta le-a sustinut in Bucuresti.

 Pentru Laura trecerea in noul an a fost una de neuitat. “Fix la 12:00 noaptea, sub un foc de artificii superb, am trecut in noul an. Eram alaturi de Andrei, care urma sa urce pe scena, si in fata noastra era o mare de oameni fericiti, pregatiti sa-l intimpine pe 2010. Din pacate nu am avut sampanie dar am fost impreuna si asta a contat cel mai mult. Ne-am sarutat si ne-am pus fiecare o dorinta. Ramine insa secreta ca sa fim siguri ca se va indeplini”, spune razand frumoasa actrita.

Laura si Smiley au petrecut primele ore din 2010 alaturi de familie si prieteni. „Dupa ce Andrei a terminat concertele am mers in club, unde ne asteptau toti prietenii. Alaturi de sora mea, sosita de la Iasi, si toti prietenii nostri am petrecut pina la dimineata. Am intrat cu dreptul in noul an, inconjurati de cei dragi si plini de voie buna”, marturiseste Laura.

Si totusi seara dintre ani a avut si un invitat lipsa, pe micutul Jazzy,  catelusul pe care Laura l-a primit in urma cu un an cadou de ziua ei de la Andrei. „Din pacate nu l-am putut lua cu noi si pe Jazz pentru ca am stat mult afara si era frig asa ca l-am lasat acasa. Cand ne-am intors, dimineata, era foarte speriat, probabil de la artificii, si a fost foarte tare dragastos cu noi”, spune amuzata interpreta lui Tantzi in serialul romanesc de epoca "Aniela".

 Pentru Laura petrecerea a continuat si pe 2 ianuarie cind actrita si-a aniversat ziua de nastere. “Este pentru prima data cind imi serbez ziua de nastere in Bucuresti. De regula plecam din tara de Revelion si intotdeauna petreceam de ziua mea printre straini. Acum am fost alaturi de familie si prieteni si m-am distrat foarte bine. Am avut parte de un inceput de an plin de petreceri si voi continua asa pentru ca astept sa se intoarca si prietenii care au plecat de sarbatori si sa ciocnim un pahar de sampanie”, spune Laura.
 
Vezi aici imagini su Smiley de la cocertul din Piata Revolutiei!

Vezi episoade in intregime pe