Lavinia Petrea, o zi frumoasa incepe de dimineata. Prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 7:00 este pasionata de machiaj

07 Aprilie 2013, 13:07

Lavinia Petrea, o zi frumoasa incepe de dimineata. Prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 7:00 este pasionata de machiaj
Una dintre prezentatoarele stirilor ProTV de la ora 7:00, Lavinia Petrea, este pasionata de machiaj inca de pe vremea liceului. 

Lavinia Petrea, una dintre frumoasele prezentatoare ale stirilor ProTV de la ora 7:00, este pasionata de machiaj inca din adolescenta. 

"Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, chiar daca eu nu ma machiam mai deloc. Ma uitam in reviste si studiam atent tehnicile de make-up prezentate in rubricile de frumusete", dezvaluie vedeta ProTV.

Daca la acea vreme Lavinia isi testa abilitatile pe colega ei de banca, acum sora ei este cea care apeleaza cu incredere la serviciile ei. "Sora mea apeleaza cu incredere la mine sa o machiez atunci cand merge la o petrecere sau la un eveniment", povesteste Lavinia.

An de an, ea nu doar si-a perfectionat tehnica, ci si-a si completat trusa cu toate accesoriile potrivite pentru fiecare tip de machiaj in parte.

"Dupa ce am intrat in televiziune, am furat meserie de la colegii de la make-up, cei care ne ajuta sa aratam bine si sa avem fete impecabile la televizor. Cum vedeam o pensula noua la Claudiu, colegul meu de la make-up, cum dadeam fuga si mi-o achizitionam, dar inca nu pot concura cu arsenalul lui de pictor", isi aminteste amuzata Lavinia Petrea, care este adepta unei truse de machiaj cu putine produse, dar de calitate. 

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS:

Vezi episoade in intregime pe