• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • "Las Fierbinti", din nou lider de audienta: Marian Ralea, urmarit de peste doua milioane de romani

"Las Fierbinti", din nou lider de audienta: Marian Ralea, urmarit de peste doua milioane de romani

"Las Fierbinti", din nou lider de audienta: Marian Ralea, urmarit de peste doua milioane de romani

Joi seara “Las Fierbinti” nu a avut rival, astfel ca cel de-al treilea episod, care s-a bucurat de aparitia de exceptie a lui Marian Ralea, a fost din nou lider de audienta pe toate categoriile de public. Asa se face ca Pro Tv a obtinut un varf de audienta pe publicul sau tinta de 13,2 puncte de rating si 26,8 % cota de piata in minutul de maxima audienta, 20.52, atunci cand aproape 2,3 milioane de romani urmareau aventurile fierbintenilor. 

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv a fost lider de audienta cu o medie de 10,4 puncte de rating si 21,5 % cota de piata, fiind urmat de Antena 1 cu 6,9 puncte de rating si 14,2 procente din cota de piata.



Si pe publicul din mediul urban “Las Fierbinti” a condus cu o medie de 8,9 puncte de rating si 15,9 % cota de piata, in timp ce Antena 1 se clasa a treia, dupa Kanal D, cu o medie de 5,5 puncte de rating si 9,9 % cota de piata.

Raportul se pastreaza si la nivelul intregii populatii a tarii, cu Pro Tv lider cu 9,7 puncte de rating si 16,4 % cota de piata, Antena 1 ocupand pozitia a patra, dupa Kanal D si acasa, cu 5,5 puncte de rating si 9,3 procente din cota de piata.

Joi seara “Las Fierbinti” s-a bucurat de o aparitie cu totul si cu totul spectaculoasa: Marian Ralea a intrat in pielea unui personaj excentric, un  nebun care sustine ca este principele mostenitor al Romaniei, adevaratul Radu Duda, care insa a fost schimbat in maternitate, la nastere. Aspirina (Mirela Oprisor) este cea care il aduce pe acesta in Fierbinti, desi el isi doreste sa ajunga in Spania, crezand ca asa-zisul principe are asupra sa obiecte de valoare.



Nebunia a depasit orice imaginatie in clipa in care in poveste au fost implicati Firicel (Toma Cuzin) si Celentano (Adrian Vancica), dar si politistul Robi (Leonid Doni). Si tot in episodul de joi seara Giani (Costi Dita) s-a indragostit de fiica unui satean, iar Bobita (Mihai Bobonete) a facut tot posibilul sa-i strice “combinatiile”.    
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni