“Romanii au talent” debuteaza pe 18 februarie la Pro TV!

“Romanii au talent” debuteaza pe 18 februarie la Pro TV!

“Romanii au talent”, cel mai asteptat show al anului, debuteaza la ProTV vineri, 18 februarie de la ora 20:30. Decorurile spectaculoase vor gazdui o competitie unica, in care cei mai dezinhibati romani vin sa-si arate talentele in speranta ca vor reusi sa impresioneze juriul si tara intreaga si vor castiga impresionantul premiu de 120.000 de euro.

Romanii au talent” este mai mult decat un show spectaculos in care oamenii isi pun in valoare toate abilitatile lor, oricat de neobisnuite ar fi acestea, el este poarta catre celebritate. Emisiunea care ii transforma pe oamenii obisnuiti in staruri veritabile este gata sa inceapa la ProTv. Din 18 februarie, “Romanii au talent”!

Mii de romani din toate colturile tarii au venit sa-si demonstreze talentul in incercarea de a impresiona juriul si publicul si de a castiga super premiul de 120.000 de euro. La “Romanii au talent” nu a contat nici varsta, nici ocupatia. Pe scena au urcat de la copii de 3 ani pana la batrani de peste 84 de ani care au dorit fie sa impresioneze o tara intreaga, fie sa-si implineasca un vis, si anume acela de a fi pentru cateva minute in lumina reflectoarelor, in fata unui public atat de numeros.

Meseriile celor veniti la acest show au fost si ele extrem de diferite: avocati, asistente, farmacisti, profesori, preoti, inspectori bancari, analisti juridici, jurnalisti sau studenti, pensionari si someri, cu totii si-au oferit sansa de a aduce ceva nou si spectaculos in viata lor: sansa de a fi pe o scena  si de a participa la un show de o asemenea amploare.

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, juriul de la “Romanii au talent” a avut misiunea de a selecta dintr-o multime de talente, care mai de care mai deosebite: cantareti cu voci incredibile, dansatori, acrobati, fachiri, contorsionisti, oameni cu aptitudini deosebite cum ar fi vorbitul invers sau scrisul cu ambele maini in acelasi timp si foarte multi altii. “Se spune ca suntem mereu surprinzatori. Da, stiu. “Romanii au talent”. Dar am senzatia ca n-am perceput niciodata adevarata dimensiune a acestui talent. O sa vedeti. O sa aveti o mare supriza atunci cand “Romanii au talent” va intra in emisie. O sa fiti uimiti, n-am nici cea mai mica indoiala. La fel am patit si eu!”, a declarat Andi Moisescu.

Smiley si Pavel Bartos au fost tot timpul in culise alaturi de concurenti, i-au sustinut, le-au dat sfaturi inainte de a intra pe scena si au luat impresii la cald de la fiecare participant. “A fost uluitor tot ce s-a intamplat in acest concurs. Si sunt convins ca asa va fi si pentru telespectatori. A fost un fel de refresh in ceea ce priveste Romania si ce credeam eu despre tara noastra. Am gasit talente incredibile in toate orasele si am vazut niste lucruri pe care nu le-am mai vazut in viata mea. Mi-am dat seama ca ai nostri sunt foarte buni si ca am putea concura oricand la titlul de «cel mai talentat popor»”. a declarat Smiley.

Mii de concurenti, sute de numere prezentate pe scena, 20 de show-uri in cele mai importante 5 orase din tara,  mii de spectatori si foarte multe talente nebanuite gata sa se prezinte in fata intregii tari. Asa poate fi descris in cifre super show-ul “Romanii au talent”, show ce incepe la ProTV vineri, 18 februarie de la ora 20:30.

Intra aici pe pagina de Facebook a show-ului "Romanii au talent"!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni