marime text:

"Viva Mamaia", noul hit al Loredanei, compus de prietenul lui Goran Bregovic

Viva Mamaia , noul hit al Loredanei, compus de prietenul lui Goran Bregovic
"Viva Mamaia", noul hit al Loredanei, compus de prietenul lui Goran Bregovic

“Viva Mamaia”, noul hit pe care Loredana impreuna cu Alex Velea si Cabron l-au lansat in marea finala de la “Romanii au talent” a facut deja inconjurul Internetului. Clipul lansat vineri noaptea a adunat deja aproape 400.000 de vizualizari si a generat mii de share-uri si comentarii.

Cantecul asta asta are o poveste speciala. Vara trecuta, in timp ce ma aflam cu familia in vacanta in Split, Croatia, l-am cunoscut pe compozitorul si cantaretul croat Tonci Huljić si de atunci am ramas prieteni .

Chiar in seara in care am facut cunostinta mi-a dat sa ascult acest cantec. Mi-a placut atat de mult de prima oara, incat i-am zis ca vreau sa il cant, iar el a fost mai mult decat bucuros sa mi-l incredinteze.

Acum doua luni si ceva ne-am intalnit la Belgrad unde am intregistrat piesa chiar in studioul lui Goran Bregovic. Ii place atat de mult cum suna in limba romana incat mi-a spus ca are potential de hit international!" a declarat Loredana.

Tonci Huljić este unul dintre cei mai celebri compozitori croati, lucrand pentru cele mai mari vedete din Croatia si Iugoslavia. Prieten bun a lui Goran Bregovic, acesta a compus si cantat alaturi de el in diverse ocazii. Tonci compune si muzica de film, coloana sonora a serialului Lara, difuzat de AcasaTV, fiind compusa de el.

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor38 mesaje