Kumar a realizat ca cel care il priveste de dincolo de geam este un bateiel infometat. Barbatul nu a stat pe ganduri si l-a chemat pe copil la masa sa. Acesta a venit insotit de sora sa. 

Citeste si: Un barbat a transformat o bucata de metal intr-un inel de logodna superb. Cum arata la final bijuteria

Fiind vorba despre doi micuti fara posibilitati, copii au ramas fara cuvinte atunci cand au realizat ca sunt inconjurati de preparate delicioase pe care, cel mai probabil, nu le-au mancat niciodata. 

Kumar si-a dat seama ca probabil copiii erau nemancati de zile intregi, asa ca le-a comandat fiecaruia cate un meniu. Acestia au mancat pe nerasuflate mancarea, i-au multumit barbatului pentru gestul sau nobil si au plecat. In acest timp, Kumar nu a putut sa se atinga de preparatele aflate in farfuria sa, scrie India Today.

La final, in loc sa primeasca nota de plata, chelnerul i-a adus un biletel, fara lista produselor consumate sau total, pe care scria: "Nu avem o casa de marcat pe care sa batem generozitatea. Sa ai parte numai de bine".

മലപ്പുറത്ത് കമ്പനി മീറ്റിങ്ങിനു പോയതായിരുന്നു അവൻ , അതെ മുടങ്ങാതെ നടക്കുന്ന വാർഷിക സമ്മേളനം .....നൂറു പേർ വന്നു എന്തൊക്...

Posted by Akhilesh Kumar on Wednesday, January 6, 2016