Casatoria celor doi a avut loc in urma cu 5 ani, insa mesajul de pe verigheta este inca acolo, facandu-i pe soti sa se amuze teribil, de fiecare data cand au ocazia.

Unul dintre pietenii celor doi a fotografiat inelul si a facut publica intamplarea, postand imaginea pe retelele de socializare. "Au o casnicie grozav de amuzanta iar aceasta este doar o bucatica din umorul pe care il au", a scris acesta, conform Daily Mail.

Mesajul de pe verigheta este "Pune-o la loc!",  destinat ca sotul Amandei sa nu se gandeasca vreodata la a renunta sa o mai poarte.

Postarea a devenit virala iar cei doi au fost anuntati ca verigheta face deliciul internautilor prin intermediul prietenilor lor.

"Tot ce se intampla descrie perfect relatiile pe care le am cu sotia mea si cu prietenii mei. Are sens faptul ca Amanda a scris asta pe verigheta si ca Jordan a postat totul pe internet. Am vazut mesajul inca din magazin, de cand am ridicat verighetele si am ras impreuna cu angajatii", a spus Dan.

My best friend's wife had this engraved into his wedding ring.They have an awesome hilarious marriage and this is just a slice of her humor.