Lincoln Burrows din "Prison Break" are o iubita superba. Cum arata femeia din viata lui Dominic Purcell

02 Martie 2016, 13:53

Lincoln Burrows din  Prison Break  are o iubita superba. Cum arata femeia din viata lui Dominic Purcell
Putini stiu ca Dominic Purcell, actorul care a jucat rolul lui Lincoln Burrows in "Prison Break", are o iubita atat de frumoasa.

S-au despartit in 2014, dar si-au dat seama ca nu pot sta departe unul de celalalt. Dominic Purcell si AnnaLynne McCord formeaza din nou un cuplu, asa cum insasi actrita a confirmat pentru presa si fani. 

"Sunt foarte fericita, il am din nou alaturi de mine pe cel mai bun prieten al meu", ar fi dezvaluit actrita din "Beverly Hills 90210" in cadrul unei emisiuni de radio.

"Am revenit in viata lui in calitate de prietena si l-am dus la doctor. Fie ca stia acest lucru, fie ca nu, eu inca il iubeam", a mai spus AnnaLynne, descriind perioada in care starul din "Prison Break" a fost diagnosticat cu cancer la piele, anul trecut.

"Cand si-a dat seama ca ii sunt alaturi in acele momente dificile, mi-a spus ca realizeaza ca il iubesc cu adevarat. L-am intrebat daca glumeste. Normal ca il iubesc! I-am dedicat cea mai frumoasa perioada a vietii mele, cand aveam 20 de ani, lui", a incheiat AnnaLynne.

Tanara a explicat ca s-a indragostit de inteligenta lui Dominic, de felul in care vorbeste si gandeste si ca este cel mai important barbat din viata ei.

Acum intr-o stare de sanatate mai buna, Purcell joaca in serialul CW "Legends of Tomorrow" si se pregateste pentru o continuare a "Prison Break", anuntata de postul TV american FOX.

Vezi episoade in intregime pe