Lista impresionanta de iubite a lui Jake Gyllenhaal. Cu ce femei s-a iubit unul dintre cei mai ravniti burlaci

07 Ianuarie 2016, 17:06

Lista impresionanta de iubite a lui Jake Gyllenhaal. Cu ce femei s-a iubit unul dintre cei mai ravniti burlaci
Jacob Benjamin Gyllenhaal, cunoscut ca Jake Gyllenhaal, are 35 de ani si este actor inca de la varsta de 10 ani. Artistul a capatat notorietate in urma ultimelor sale aparitii din filme. Unul dintre lucrurile care au atras atentia asupra lui si mai mult este transformarea fizica de care a avut parte in momentul in care a primit un rol in filmul "Southpaw".

Actorul din "The Day after Tomorrow" si "Nightcrawler" este unul dintre burlacii ravniti ai Hollywood-ului iar transformarea din filmul Southpaw nu face decat sa atraga si mai multe priviri. Pentru a se potrivi perfect rolului primit, se pare ca Jake a luat lectii de box de la profesionisti, spun cei de la eonline.com. "Am vrut ca Jake sa invete sa boxeze, pentru ca pe platoul de filmare sa nu fie nevoie sa incerce sa se poarte ca un boxer.", a spus Terry Claybon, antrenorul lui Jake.


In trecut, potrivit jurnalistilor de peste ocean, Gyllenhaal ar fi avut o relatie cu Dakota Johnson, actrita principala din "50 Shades of Grey". Iar inainte, Jake ar fi avut parte de povesti de dragoste cu unele dintre cele mai sexy vedete din showbiz: Kristen Dunst, Reese Whiterspoon, Taylor Swift, Léa Seydoux sau Alyssa Miller.

Zvonurile le-au mai adus in discutie si pe Olivia Wilde, Jenny Lewis, Rachel Bilson si Isabel Lucas, insa acestea nu au fost confirmate de Jake.

Vezi episoade in intregime pe