• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana, Andreea Esca sau Antonia: cine arata mai bine tunsa asa? Uite ce look nou are antrenoarea de la "Vocea Romaniei" acum

Loredana, Andreea Esca sau Antonia: cine arata mai bine tunsa asa? Uite ce look nou are antrenoarea de la "Vocea Romaniei" acum

Loredana, Andreea Esca sau Antonia: cine arata mai bine tunsa asa? Uite ce look nou are antrenoarea de la "Vocea Romaniei" acum

Loredana este cunoscuta pentru modul in care s-a reinventat constant si a reusit sa se mentina in atentia publicului atat datorita melodiilor, cat si extravagantei sale.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

Cu toate ca si-a schimbat deseori garderoba in functie de piesele pe care le canta, Loredana nu a renuntat niciodata pana acum la parul sau blond si lung. Tocmai de aceea, cel mai recent look adoptat de antrenoarea de la "Vocea Romaniei" a fost o adevarata surpriza pentru fanii ei.

"Vocea Romaniei" se aude LIVE sambata, de la 20.30, la ProTV

Cu parul vopsit intr-o nuanta de blond platinat, tunsa scurt si cu suvitele ravasite, Loredana le-a aratat fanior sai o imagine de la filmarile noului sau videoclip, "Nu stiu cine esti". Artista a aparut si in concertul "Magic" de la Sala Palatului cu aceeasi imagine, iar schimbarea a fost una apreciata de prietenii virtuali ai lui Lori.

"Iti sta super cu parul scurt", "Wow, ce schimbare", "Esti cool!", "Chiar te-ai tuns? Oricum, esti superba", i-au transmis fanii artistei.

Nu a trecut mult, insa, iar Loredana a simtit din nou nevoia unei transformari. Antrenoarea de la "Vocea Romaniei" s-a afisat cu aceleasi plete blonde, insa de data aceasta cu o tunsoare asemanatoare celei consacrate de Andreea Esca. Interesant este ca in urma cu foarte putin timp si Antonia a fost protagonista unui pictorial in care a aparut cu acelasi stil de coafura.

Care este preferata ta?



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni